Děkuji oboje spuštěno, CCleaner na dvarát registr pročistil i předtím zanalizoval a narovnal.
Avast free verzy mám na notebooku, ten byl před půl rokem přeinstalovaný a na telefonu
s Androidem free AVG. Ale zatím stále stahuje kolem 120 kb/s, ale před 5 dny to šlo
i na chatě přes 2 Mb/s, ale teď jsem v Praze a je to pomalé, ale to může být různými věcmi,
každopádně budu moc rád, když bude počítač čistý, ještě jednou jsem vděčný za odbornou pomoc,
projedu ještě Malwarebytes a Avast test po restartu. Jestli Vás ještě něco napadá, tak prosím napiště,
děkuji moc:-)

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Prosím o pomoc firefox vytváří nové stránky a zamrzá noteboo
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Prosím o pomoc firefox vytváří nové stránky a zamrzá not
Děkuji oboje spuštěno, CCleaner na dvarát registr pročistil i předtím zanalizoval a narovnal.
Avast free verzy mám na notebooku, ten byl před půl rokem přeinstalovaný a na telefonu
s Androidem free AVG. Ale zatím stále stahuje kolem 120 kb/s, ale před 5 dny to šlo
i na chatě přes 2 Mb/s, ale teď jsem v Praze a je to pomalé, ale to může být různými věcmi,
každopádně budu moc rád, když bude počítač čistý, ještě jednou jsem vděčný za odbornou pomoc,
projedu ještě Malwarebytes a Avast test po restartu. Jestli Vás ještě něco napadá, tak prosím napiště,
Je to divny, na havet vypada cisto
Zkuste jeste MBAM a pak pripadne kontaktovat poskytovatele netu...

Zkuste jeste MBAM a pak pripadne kontaktovat poskytovatele netu...
Jste velice laskav, MBAM jsme projel a čisto, ale to hlásilo i předtím a Avast jen něco v raru v jednom programu
a ty programy od Vás se mu nelíbily...
Mám v plánu jim zavolat, ještě jednou děkuji za pomoc a příjemný celý den:-)
Petr Manďák
a ty programy od Vás se mu nelíbily...

Mám v plánu jim zavolat, ještě jednou děkuji za pomoc a příjemný celý den:-)
Petr Manďák