Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Prosím o pomoc firefox vytváří nové stránky a zamrzá noteboo

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
Mandis
Návštěvník
Návštěvník

Re: Prosím o pomoc firefox vytváří nové stránky a zamrzá not

#16 Příspěvek od Mandis »

Děkuji oboje spuštěno, CCleaner na dvarát registr pročistil i předtím zanalizoval a narovnal.
Avast free verzy mám na notebooku, ten byl před půl rokem přeinstalovaný a na telefonu
s Androidem free AVG. Ale zatím stále stahuje kolem 120 kb/s, ale před 5 dny to šlo
i na chatě přes 2 Mb/s, ale teď jsem v Praze a je to pomalé, ale to může být různými věcmi,
každopádně budu moc rád, když bude počítač čistý, ještě jednou jsem vděčný za odbornou pomoc,
projedu ještě Malwarebytes a Avast test po restartu. Jestli Vás ještě něco napadá, tak prosím napiště,
děkuji moc:-)

Mandis
Návštěvník
Návštěvník

#17 Příspěvek od Mandis »

Děkuji oboje spuštěno, CCleaner na dvarát registr pročistil i předtím zanalizoval a narovnal.
Avast free verzy mám na notebooku, ten byl před půl rokem přeinstalovaný a na telefonu
s Androidem free AVG. Ale zatím stále stahuje kolem 120 kb/s, ale před 5 dny to šlo
i na chatě přes 2 Mb/s, ale teď jsem v Praze a je to pomalé, ale to může být různými věcmi,
každopádně budu moc rád, když bude počítač čistý, ještě jednou jsem vděčný za odbornou pomoc,
projedu ještě Malwarebytes a Avast test po restartu. Jestli Vás ještě něco napadá, tak prosím napiště,
děkuji moc:-)

vyosek
VIP
VIP

#18 Příspěvek od vyosek »

Je to divny, na havet vypada cisto :?:
Zkuste jeste MBAM a pak pripadne kontaktovat poskytovatele netu...
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

Mandis
Návštěvník
Návštěvník

#19 Příspěvek od Mandis »

Jste velice laskav, MBAM jsme projel a čisto, ale to hlásilo i předtím a Avast jen něco v raru v jednom programu
a ty programy od Vás se mu nelíbily...;-)
Mám v plánu jim zavolat, ještě jednou děkuji za pomoc a příjemný celý den:-)

Petr Manďák

vyosek
VIP
VIP

#20 Příspěvek od vyosek »

Nemate zac, rad jsem pomohl :worship: Zase nekdy Obrázek

A na zaklade Pravidla o zamykani temat :lock:
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

Zamčeno