Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Hodnoty Start v klíčích registru HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\klklkl\Services\WmBEnum
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\klklkl\Services\WmFilter
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\klklkl\Services\WmXlCore
nastav na 4.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde
Vše zřejmě funguje, jak jsem ale upravil klíče v registru, tak jedem mi zřejmě způsobuje nekompabilitu zařízení. Všiml jsem si toho až teď.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\klklkl\Services\WmBEnum->
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\klklkl\Services\WmXlCore-> z důvodu těchto dvou nefunguje Logitech Virtual Bus Enumerator
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\klklkl\Services\WmFilter ---> nefunguje mi ve hrách gamepad Logitech Rumble Gamepad F510.
Mám nastavit hodnoty zpět?? Na 3 ??
U obou mi to ukazuje toto: Ovladač (služba) pro toto zařízení byl zakázán. Tyto funkce pravděpodobně zajišťuje alternativní ovladač. (Kód 32)
Ale abych potom neměl potíže s modrou smrtí
Jak jste objevil chybu toho Logitech Wingman .. tak ted mám jiný gamepad ... viz jak píšu výše.
Tak bohužel se po dni stalo. Asi to je to co jsme řešili. http://leteckaposta.cz/943197375 Doufám že to není ten ovladač gamepadu ... jinak nevím jak bych ho mohl používat.