Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
BSOD
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Re: BSOD
Vše zřejmě funguje, jak jsem ale upravil klíče v registru, tak jedem mi zřejmě způsobuje nekompabilitu zařízení. Všiml jsem si toho až teď.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\klklkl\Services\WmBEnum->
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\klklkl\Services\WmXlCore-> z důvodu těchto dvou nefunguje Logitech Virtual Bus Enumerator
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\klklkl\Services\WmFilter ---> nefunguje mi ve hrách gamepad Logitech Rumble Gamepad F510.
Mám nastavit hodnoty zpět?? Na 3 ??
U obou mi to ukazuje toto: Ovladač (služba) pro toto zařízení byl zakázán. Tyto funkce pravděpodobně zajišťuje alternativní ovladač. (Kód 32)
Ale abych potom neměl potíže s modrou smrtí
Jak jste objevil chybu toho Logitech Wingman .. tak ted mám jiný gamepad ... viz jak píšu výše.
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\klklkl\Services\WmBEnum->
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\klklkl\Services\WmXlCore-> z důvodu těchto dvou nefunguje Logitech Virtual Bus Enumerator
HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\klklkl\Services\WmFilter ---> nefunguje mi ve hrách gamepad Logitech Rumble Gamepad F510.
Mám nastavit hodnoty zpět?? Na 3 ??
U obou mi to ukazuje toto: Ovladač (služba) pro toto zařízení byl zakázán. Tyto funkce pravděpodobně zajišťuje alternativní ovladač. (Kód 32)
Ale abych potom neměl potíže s modrou smrtí
Jak jste objevil chybu toho Logitech Wingman .. tak ted mám jiný gamepad ... viz jak píšu výše.
Re: BSOD
Tak bohužel se po dni stalo. Asi to je to co jsme řešili. http://leteckaposta.cz/943197375 Doufám že to není ten ovladač gamepadu ... jinak nevím jak bych ho mohl používat.