Tak ta chyba v ovladači ewdcsc.sys, je tu stále. Verze ovladače zavedeného při pádu 10.10.2013 je stále z Fri Jan 05 08:51:00 2007. Update ovladače tedy neklapl. Já osobně bych se obrátil na technickou podporu O2.
Dále tu máme jiný typ chyby a tím je VIDEO_TDR_FAILURE. K této chybě došlo tak, že videoplánovač zjistil timeout při grafické operaci. (trvala déle jak 2sec.)
Proto se rozhodl pro reset grafického ovladače a GPU. Při tom ale došlo k zavěšení v rutině grafického ovladače. (vytuhnutí)
To se většinou stává kvůli:
-chybě v grafickém ovladači
-přehřívání GPU/CPU/chipsetu
-závada GPU
U EEE PC, kde je grafický procesor součástí CPU a navíc je to mizerně chlazené, je to nejčastěji právě kvůli přehřívání.
1) Doporučuji tedy update grafického ovladače. Na stránkách Asus je verze AMD VGA Driver V8.863.0.0 for Windows 7.(WHQL) nebo můžeš spustit AMD Mobility Radeon™ Driver Verification Tool, který ověří, zda je možné nainstalovat standardní grafický ovladač od AMD a měl by se postarat o instalaci.
2) Spusť HeavyLoad (nebo OCCT) a Hardware Monitor. V HeavyLoad spusť zátěžový test, po 10 min udělej screen Hardware Monitoru a hoď ho sem.

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Samovolné vypínání notebooku (po modré smrti)
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Re: Samovolné vypínání notebooku (po modré smrti)
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde
Ovladač VGA nainstalován.
Nevím, zda jsem to dobře pochopil, v HW Monitor jsem dal "Save Monitoring Data".
Nebo jsi měl na mysli něco jako "Print Screen"?
Pokud jsem to dobře vysledoval, BSOD nastane opravdu jen pokud byl předtím spuštěn O2 prográmek.
Včera např. po čistém startu a testu HeavyLoad jsem NTB uspal a před chvílí se probudil úplně v pořádku.
(Jen na vysvětlenou dodám, že mi vždycky trvá tak dlouho odpovědět proto, že přes týden potřebuju O2 internet v práci a nemůžu si dovolit s ním experimentovat.
)
Nevím, zda jsem to dobře pochopil, v HW Monitor jsem dal "Save Monitoring Data".
Nebo jsi měl na mysli něco jako "Print Screen"?

Pokud jsem to dobře vysledoval, BSOD nastane opravdu jen pokud byl předtím spuštěn O2 prográmek.
Včera např. po čistém startu a testu HeavyLoad jsem NTB uspal a před chvílí se probudil úplně v pořádku.

(Jen na vysvětlenou dodám, že mi vždycky trvá tak dlouho odpovědět proto, že přes týden potřebuju O2 internet v práci a nemůžu si dovolit s ním experimentovat.

- Přílohy
-
- HWMonitor 2013-10-26 18-10.rar
- (6.78 KiB) Staženo 102 x
Myslel jsem pořídit obrázek HW Monitoru prostřednictvím kl. Print Screen.
Zde screen.
Dobrá zpráva: Zkusil jsem zapnout a vypnout O2 program a pak NTB uspat a BSOD zatím nepřišlo.
Dobrá zpráva: Zkusil jsem zapnout a vypnout O2 program a pak NTB uspat a BSOD zatím nepřišlo.

- Přílohy
-
- HWMonitor 2013-10-27 16-03.rar
- (76.82 KiB) Staženo 96 x
Ty teploty asi nejsou v plném zatížení, že?
No každopádně je chyba někde mezi ovladačem modemu a samotným modemem. Víc už ti s tím nepomůžu.
No každopádně je chyba někde mezi ovladačem modemu a samotným modemem. Víc už ti s tím nepomůžu.
Ten předchozí screen byl, pravda, udělaný hned po vypnutí testu.MiliNess píše:Ty teploty asi nejsou v plném zatížení, že?
Udělal jsem teď nový a nechal jsem HeavyLoad běžet celou dobu - a ten screen je v podstatě úplně stejný.

Já to budu teď pozorovat a zkoušet uspávat s O2 programem a bez něj a hibernovat a tak. Kdyby něco, tak se ozvu (Ano, vím, žes říkal, že už s tím nejde víc udělat.

Moc díky zatím!!!
- Přílohy
-
- HWMonitor 2013-10-27 17-49.rar
- (70.09 KiB) Staženo 110 x
Jinak ty teploty jsou v pořádku.