Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Analýza minidmp

V tomto fóru se řeší problematika modré smrti - BSOD

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Zpráva
Autor
MiliNess
Přítel fóra
Přítel fóra

Re: Analýza minidmp

#16 Příspěvek od MiliNess »

Chyba bude právě někde v síťovém subsystému. Skoč ještě do RegEditu, vyexportuj klíč HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet, výsledný REG soubor zazipuj a upni.
Až vyhodíš ovladač Hospot Shieldu, zůstane tam pouze filtr Avastu a filtr Net Activity Diagramu, které by to mohly způsobovat. No uvidíme. Ten hardlock.sys vysekám.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde

k1n6u9l4k1aa
Návštěvník
Návštěvník

#17 Příspěvek od k1n6u9l4k1aa »

Dík za odpověď. Po spuštění systému mi běží pouze - Avast, Startup Organizer, CachemanXP, Hard Disk Sentinel. CurrPorts a Process Lasso zapínám dodatečně. Jiné programy mi neběží (Net Activity Diagram zapínám jen občas, pak ho vypnu). Všechno si neustále kontroluju ve Správci úloh, Cachemanu a v programu SIW (hlavně, když něco nainstaluji, aby mi to neběželo na pozadí).
Máš to na http://leteckaposta.cz/472089638
(+ obr. cachemana - procesy na pozadí systému)
Přílohy
HKLM.zip
(573.82 KiB) Staženo 113 x

k1n6u9l4k1aa
Návštěvník
Návštěvník

#18 Příspěvek od k1n6u9l4k1aa »

Máš to i v přiloze :-)

MiliNess
Přítel fóra
Přítel fóra

#19 Příspěvek od MiliNess »

Mrkni do správce zařízení, mezi síťovými adaptéry bys měl najít jeden virtuální od AnchorFree. Klikni na něj pravým myšítkem a zvol odinstalovat. Kdyby to nešlo, tak ho vyhodíme ručně. Mrkni taky do Ovládací panely->Programy a funkce, zda tam není něco od Anchorfree. Pokud ano, odinstaluj to.
Hardlock.sys odstraníš tímto. Spustit, povolit přidání informací do registru a restart PC. Kdyby se nechtěl spustit, tak F8 při startu a Poslední známá funkční konfigurace.

k1n6u9l4k1aa
Návštěvník
Návštěvník

#20 Příspěvek od k1n6u9l4k1aa »

Hardlock jsem odstranil z registru. Šel v pohodě odstranit. Soubor se stejným názvem jsem měl i v WINDOWS\system32\Setup\aladdin\hasphl\hardlock.sys. Nevím, jestli nemá souvislost s programem Hard Disk Sentinel (http://www.slunecnice.cz/sw/hard-disk-sentinel/). Vše od AnchorFree jsem z registru vymazal (programem RegSeeker). Ani jsem nevěděl, že něco takového mám v PC. Soubory v PC od AnchorFree byly jen v C:\Program Files\Mozilla Firefox\extensions\afurladvisor@anchorfree.com. Ani nevím, co to je. Jinak projel jsem PC, ale pokud něco mám v PC od AnchorFree pod jiným názvem zatím nevím.
Přílohy
2013-01-20_165613.zip
(131.24 KiB) Staženo 101 x

k1n6u9l4k1aa
Návštěvník
Návštěvník

#21 Příspěvek od k1n6u9l4k1aa »

Nesouvisí Aladdin Knowledge Systems s Expresní linkou Plus on-line na webu Komerční banky, kterou používám?

k1n6u9l4k1aa
Návštěvník
Návštěvník

#22 Příspěvek od k1n6u9l4k1aa »

Mám novou hlášku jako červenou chybu v událostech: Zařízení Root\MS_PSCHEDMP\0000 se již v systému nenachází, přestože nebylo nejdříve připraveno k odebrání. V zipu jsou chyby systému, které se ale snad netýkají našeho problému.
Přílohy
text.zip
(852 bajtů) Staženo 104 x

k1n6u9l4k1aa
Návštěvník
Návštěvník

#23 Příspěvek od k1n6u9l4k1aa »

Posílám konfiguraci služeb a obrázek připojení k místní síti v zipu (klienta DNS mám vypnutého, nepotřebuji ho). Dočetl jsem se, že Plánovač paketů technologie QoS je prý kvůli vyšší kvalitě připojení k internetu. Neměl bych to teda asi odstranit, že? Narazil jsem na to v souvislosti s Root\MS_PSCHEDMP (viz výše chyba v událostech). Jinak jsem připojen přes kabelovku UPC, před tím jsem byl přes ADSL od O2. (Při odstranění všeho, co je v registru pod názvem MS_PSCHEDMP, mi přestal běžet internet.)
Přílohy
služby a připojení.zip
(64.94 KiB) Staženo 116 x

k1n6u9l4k1aa
Návštěvník
Návštěvník

#24 Příspěvek od k1n6u9l4k1aa »

No už z dřívejška (kdy jsem experimentoval s externími firewally, pak jsem je odinstaloval a spustil pův. firewall XP) mám občas chyby se spojením se službou DCOM, kód chyby 80072F8F (nejdou např. spustit instalace oprav z webu microsoft fix it). Ale není to nic důležitého.

MiliNess
Přítel fóra
Přítel fóra

#25 Příspěvek od MiliNess »

Ten Plánovač paketů technologie QoS jsi pravděpodobně poškodil při čištění registru. Ve vlastnostech s´Tového adaptéru ho můžeš odinstalovat a pak znovu nainstalovat. Zbytek bych neřešil.
Hotspot Shield od AnchorFree slouží pro ochranu WiFi sítí. Pro elektronické bankovnictví ho určitě nepotřebuješ.
Co BSOD?

k1n6u9l4k1aa
Návštěvník
Návštěvník

#26 Příspěvek od k1n6u9l4k1aa »

Za tím v poho, nic nepadá. Na PC u sebe budu až od středy večer, ...jakmile to spadne, dám vědět.

MiliNess
Přítel fóra
Přítel fóra

#27 Příspěvek od MiliNess »

OK, dej vědět.

k1n6u9l4k1aa
Návštěvník
Návštěvník

#28 Příspěvek od k1n6u9l4k1aa »

Systém zatím nespadl... Kdybys náhodou věděl co s hláškou, jež se týká analýzy PC z webu microsoft fix it, dej vědět. není to důležíté, ale jen kdyby:
Nelze spustit server DCOM: {2411AF30-E193-47E3-895F-89B3BD3AA340}. Došlo k chybě:
C:\Documents and Settings\David\Local Settings\Temp\MATS-Temp\CABqrhunlsw.zcz\matshost.exe -Embedding není platná aplikace typu Win32.
při provádění příkazu:
C:\Documents and Settings\David\Local Settings\Temp\MATS-Temp\CABqrhunlsw.zcz\matshost.exe -Embedding
Řeším to též na http://answers.microsoft.com/cs-cz/wind ... 9e0bcfafc1 a na http://m.poradte.cz/pocitace-a-prisluse ... -it.html#4

k1n6u9l4k1aa
Návštěvník
Návštěvník

#29 Příspěvek od k1n6u9l4k1aa »

Teď to spadlo...
Přílohy
Mini020113-01.zip
(39.42 KiB) Staženo 101 x

MiliNess
Přítel fóra
Přítel fóra

#30 Příspěvek od MiliNess »

Tak už by to mohl být snad jen filtr Avastu, filtr Network Activity Diagramu nebo ovladač síťového adaptéru.
Co máš prosím tě za základní desku?

Zamčeno