Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Analýza minidmp
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Re: Analýza minidmp
Chyba bude právě někde v síťovém subsystému. Skoč ještě do RegEditu, vyexportuj klíč HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet, výsledný REG soubor zazipuj a upni.
Až vyhodíš ovladač Hospot Shieldu, zůstane tam pouze filtr Avastu a filtr Net Activity Diagramu, které by to mohly způsobovat. No uvidíme. Ten hardlock.sys vysekám.
Až vyhodíš ovladač Hospot Shieldu, zůstane tam pouze filtr Avastu a filtr Net Activity Diagramu, které by to mohly způsobovat. No uvidíme. Ten hardlock.sys vysekám.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde
-
- Návštěvník
Dík za odpověď. Po spuštění systému mi běží pouze - Avast, Startup Organizer, CachemanXP, Hard Disk Sentinel. CurrPorts a Process Lasso zapínám dodatečně. Jiné programy mi neběží (Net Activity Diagram zapínám jen občas, pak ho vypnu). Všechno si neustále kontroluju ve Správci úloh, Cachemanu a v programu SIW (hlavně, když něco nainstaluji, aby mi to neběželo na pozadí).
Máš to na http://leteckaposta.cz/472089638
(+ obr. cachemana - procesy na pozadí systému)
Máš to na http://leteckaposta.cz/472089638
(+ obr. cachemana - procesy na pozadí systému)
- Přílohy
-
- HKLM.zip
- (573.82 KiB) Staženo 113 x
-
- Návštěvník
Máš to i v přiloze 

Mrkni do správce zařízení, mezi síťovými adaptéry bys měl najít jeden virtuální od AnchorFree. Klikni na něj pravým myšítkem a zvol odinstalovat. Kdyby to nešlo, tak ho vyhodíme ručně. Mrkni taky do Ovládací panely->Programy a funkce, zda tam není něco od Anchorfree. Pokud ano, odinstaluj to.
Hardlock.sys odstraníš tímto. Spustit, povolit přidání informací do registru a restart PC. Kdyby se nechtěl spustit, tak F8 při startu a Poslední známá funkční konfigurace.
Hardlock.sys odstraníš tímto. Spustit, povolit přidání informací do registru a restart PC. Kdyby se nechtěl spustit, tak F8 při startu a Poslední známá funkční konfigurace.
-
- Návštěvník
Hardlock jsem odstranil z registru. Šel v pohodě odstranit. Soubor se stejným názvem jsem měl i v WINDOWS\system32\Setup\aladdin\hasphl\hardlock.sys. Nevím, jestli nemá souvislost s programem Hard Disk Sentinel (http://www.slunecnice.cz/sw/hard-disk-sentinel/). Vše od AnchorFree jsem z registru vymazal (programem RegSeeker). Ani jsem nevěděl, že něco takového mám v PC. Soubory v PC od AnchorFree byly jen v C:\Program Files\Mozilla Firefox\extensions\afurladvisor@anchorfree.com. Ani nevím, co to je. Jinak projel jsem PC, ale pokud něco mám v PC od AnchorFree pod jiným názvem zatím nevím.
- Přílohy
-
- 2013-01-20_165613.zip
- (131.24 KiB) Staženo 101 x
-
- Návštěvník
Nesouvisí Aladdin Knowledge Systems s Expresní linkou Plus on-line na webu Komerční banky, kterou používám?
-
- Návštěvník
Mám novou hlášku jako červenou chybu v událostech: Zařízení Root\MS_PSCHEDMP\0000 se již v systému nenachází, přestože nebylo nejdříve připraveno k odebrání. V zipu jsou chyby systému, které se ale snad netýkají našeho problému.
- Přílohy
-
- text.zip
- (852 bajtů) Staženo 104 x
-
- Návštěvník
Posílám konfiguraci služeb a obrázek připojení k místní síti v zipu (klienta DNS mám vypnutého, nepotřebuji ho). Dočetl jsem se, že Plánovač paketů technologie QoS je prý kvůli vyšší kvalitě připojení k internetu. Neměl bych to teda asi odstranit, že? Narazil jsem na to v souvislosti s Root\MS_PSCHEDMP (viz výše chyba v událostech). Jinak jsem připojen přes kabelovku UPC, před tím jsem byl přes ADSL od O2. (Při odstranění všeho, co je v registru pod názvem MS_PSCHEDMP, mi přestal běžet internet.)
- Přílohy
-
- služby a připojení.zip
- (64.94 KiB) Staženo 116 x
-
- Návštěvník
No už z dřívejška (kdy jsem experimentoval s externími firewally, pak jsem je odinstaloval a spustil pův. firewall XP) mám občas chyby se spojením se službou DCOM, kód chyby 80072F8F (nejdou např. spustit instalace oprav z webu microsoft fix it). Ale není to nic důležitého.
Ten Plánovač paketů technologie QoS jsi pravděpodobně poškodil při čištění registru. Ve vlastnostech s´Tového adaptéru ho můžeš odinstalovat a pak znovu nainstalovat. Zbytek bych neřešil.
Hotspot Shield od AnchorFree slouží pro ochranu WiFi sítí. Pro elektronické bankovnictví ho určitě nepotřebuješ.
Co BSOD?
Hotspot Shield od AnchorFree slouží pro ochranu WiFi sítí. Pro elektronické bankovnictví ho určitě nepotřebuješ.
Co BSOD?
-
- Návštěvník
Za tím v poho, nic nepadá. Na PC u sebe budu až od středy večer, ...jakmile to spadne, dám vědět.
OK, dej vědět.
-
- Návštěvník
Systém zatím nespadl... Kdybys náhodou věděl co s hláškou, jež se týká analýzy PC z webu microsoft fix it, dej vědět. není to důležíté, ale jen kdyby:
Nelze spustit server DCOM: {2411AF30-E193-47E3-895F-89B3BD3AA340}. Došlo k chybě:
C:\Documents and Settings\David\Local Settings\Temp\MATS-Temp\CABqrhunlsw.zcz\matshost.exe -Embedding není platná aplikace typu Win32.
při provádění příkazu:
C:\Documents and Settings\David\Local Settings\Temp\MATS-Temp\CABqrhunlsw.zcz\matshost.exe -Embedding
Řeším to též na http://answers.microsoft.com/cs-cz/wind ... 9e0bcfafc1 a na http://m.poradte.cz/pocitace-a-prisluse ... -it.html#4
Nelze spustit server DCOM: {2411AF30-E193-47E3-895F-89B3BD3AA340}. Došlo k chybě:
C:\Documents and Settings\David\Local Settings\Temp\MATS-Temp\CABqrhunlsw.zcz\matshost.exe -Embedding není platná aplikace typu Win32.
při provádění příkazu:
C:\Documents and Settings\David\Local Settings\Temp\MATS-Temp\CABqrhunlsw.zcz\matshost.exe -Embedding
Řeším to též na http://answers.microsoft.com/cs-cz/wind ... 9e0bcfafc1 a na http://m.poradte.cz/pocitace-a-prisluse ... -it.html#4
-
- Návštěvník
Tak už by to mohl být snad jen filtr Avastu, filtr Network Activity Diagramu nebo ovladač síťového adaptéru.
Co máš prosím tě za základní desku?
Co máš prosím tě za základní desku?