Vyřešil jsem to instalací čistého systému z MSDN a poté telefonickou aktivací se sériovým číslem na štítku. Již je vše funkční.Mc_Murphy píše:OK, děkuji za osvětlení. Téma tedy prozatím neuzamknu, dokud se bude debata pohybovat na úrovni legálního software.tHx píše:Mám doma i krabicovou verzi Windows, ale tam jsem omezen počtem licencí, takže si je "neplýtvám" (zvlášť, když ntb má OEM licenci), což mě ovšem stejně neomlouvá. Původně jsem ale nemohl tušit, že je to způsobené tímto. I tak se omlouvám... Téma, prosím, ještě nezavírejte, třeba bude problém přetrvávat s plnou verzí.
Děkuji za pochopení.
x86-32bit Win7 byl jen pokus, jestli není něco špatně. Každopádně je zajímavé, že je to pouze nedoinstalovaným zavaděčem (pokud to tedy dobře chápu).vodo píše:VÍM JAK TEN PROBLÉM VYŘEŠIT
Nazdar, přesně z toho samého obchodu mám také 14 dní starý lenovo g580 a trvalo mi 2 dny než sem tam dostal 64 bitový windows 7
32 bitový systém si tam nedávej, ten ti totiž využije jen 3GB z RAMky a to zbývající Giga nebere.
Jak na ten problém :
1. Nainstaluj si systém jaký chceš (nějaký windowsi)
2. Po eroru který ti vyběhne a resne kompl zahaj instalaci znovu, ale až se dostaneš k fázi instalovat, nebo oprait dej opravit.
3. Zde spusť příkazová řádek a ,......Toto video mě zachránilo : http://www.youtube.com/watch?v=j4KBjT-Xfgo
STAČÍ HLEDAT
Ještě pro vás trochu OT - pokud máte ten samý ntb, jak jste vyřešil ovladače? Stále mi jeden chybí, pravděpodobně ACPI. Sehnal jste to někde? Site Lenovo je naprosto tragický, na dlouho se s ním už nechci dostat do styku