Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Nové ntb po reinstalaci nenaběhne (zůstane ve smyčce)/SOLVED

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Zpráva
Autor
tHx
Návštěvník
Návštěvník
Kontaktovat uživatele:

Re: Nové ntb po reinstalaci nenaběhne (zůstane ve smyčce)

#16 Příspěvek od tHx »

Mc_Murphy píše:
tHx píše:Mám doma i krabicovou verzi Windows, ale tam jsem omezen počtem licencí, takže si je "neplýtvám" (zvlášť, když ntb má OEM licenci), což mě ovšem stejně neomlouvá. Původně jsem ale nemohl tušit, že je to způsobené tímto. I tak se omlouvám... Téma, prosím, ještě nezavírejte, třeba bude problém přetrvávat s plnou verzí.
OK, děkuji za osvětlení. Téma tedy prozatím neuzamknu, dokud se bude debata pohybovat na úrovni legálního software.

Děkuji za pochopení. :fez:
Vyřešil jsem to instalací čistého systému z MSDN a poté telefonickou aktivací se sériovým číslem na štítku. Již je vše funkční.
vodo píše:VÍM JAK TEN PROBLÉM VYŘEŠIT

Nazdar, přesně z toho samého obchodu mám také 14 dní starý lenovo g580 a trvalo mi 2 dny než sem tam dostal 64 bitový windows 7 ;)
32 bitový systém si tam nedávej, ten ti totiž využije jen 3GB z RAMky a to zbývající Giga nebere.

Jak na ten problém :

1. Nainstaluj si systém jaký chceš (nějaký windowsi)
2. Po eroru který ti vyběhne a resne kompl zahaj instalaci znovu, ale až se dostaneš k fázi instalovat, nebo oprait dej opravit.
3. Zde spusť příkazová řádek a ,......Toto video mě zachránilo : http://www.youtube.com/watch?v=j4KBjT-Xfgo

STAČÍ HLEDAT ;)
x86-32bit Win7 byl jen pokus, jestli není něco špatně. Každopádně je zajímavé, že je to pouze nedoinstalovaným zavaděčem (pokud to tedy dobře chápu).

Ještě pro vás trochu OT - pokud máte ten samý ntb, jak jste vyřešil ovladače? Stále mi jeden chybí, pravděpodobně ACPI. Sehnal jste to někde? Site Lenovo je naprosto tragický, na dlouho se s ním už nechci dostat do styku :-)

vodo
4. Stupeň Varování

Re: Nové ntb po reinstalaci nenaběhne (zůstane ve smyčce)/SO

#17 Příspěvek od vodo »

Ovladače byli přiloženy na CD v krabici,.... ale ty sou pouze pro windows 7, jinak pak sem si stáhl nějaký driver updater a ten mě všechny ovladače převedl do nejnovějších verzí, takže mě všechno šlape OK jen mi dělá paseku grafiku. Počítač totiž obsahuje 2 grafické karty Intel HD Graphics 3000 ten pracuje pořád a když spustíte hru nebo náročnější aplikaci přidá se i Invidia GeForce 630M nevím proč ale u té mi nejde nainstalova aktualizace ovldača, píše to že to není kompatibilní :(

Až teď sem zjistil že mám stejný počítač akorát mě stál 14000,- ale je ze stejného obchodu, takže je možné že obsah krabice nebyl podobný.

tHx
Návštěvník
Návštěvník
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od tHx »

vodo píše:Ovladače byli přiloženy na CD v krabici,.... ale ty sou pouze pro windows 7, jinak pak sem si stáhl nějaký driver updater a ten mě všechny ovladače převedl do nejnovějších verzí, takže mě všechno šlape OK jen mi dělá paseku grafiku. Počítač totiž obsahuje 2 grafické karty Intel HD Graphics 3000 ten pracuje pořád a když spustíte hru nebo náročnější aplikaci přidá se i Invidia GeForce 630M nevím proč ale u té mi nejde nainstalova aktualizace ovldača, píše to že to není kompatibilní :(

Až teď sem zjistil že mám stejný počítač akorát mě stál 14000,- ale je ze stejného obchodu, takže je možné že obsah krabice nebyl podobný.
Co jsem tak zjistil, tak jsou dva typy tohoto (G580) ntb: 2689 a 2189. Pravděpodobně tedy instalujete ovladače pro jiný typ.

G580 (2689) Win7x86-64bit NVIDIA VGA Driver

Kód: Vybrat vše

http://download.lenovo.com/consumer/mobiles/0lvl09ww.exe
G580 (2189) Win7x86-64bit NVIDIA VGA Driver

Kód: Vybrat vše

http://download.lenovo.com/consumer/mobiles/0qvl13ww.exe
Ten automatický vyhledávač mi, bohužel, na ntb záhadně nechce fungovat. Asi se bez toho prostě obejdu :-)

vodo
4. Stupeň Varování

#19 Příspěvek od vodo »

Jo to sem taky zjistil, jenže nemůžu přijít nato, jaký z nich mám nikde to není uvedeno Lenovo má možná dopré počítače ale v tomhle mají pěkněj binec.

tHx
Návštěvník
Návštěvník
Kontaktovat uživatele:

#20 Příspěvek od tHx »

vodo píše:Jo to sem taky zjistil, jenže nemůžu přijít nato, jaký z nich mám nikde to není uvedeno Lenovo má možná dopré počítače ale v tomhle mají pěkněj binec.
Tak zkuste jedny, pak druhé a uvidíte :wink:

Odpovědět