Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Windows nelze zapnout, prosím pomoc
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Re: Windows nelze zapnout, prosím pomoc
Neco jako je na obrazku nize - udelejte treba scree

Aaaano, ono disk neni vubec pripojen - zkontrolujte, zda-li jsou kabely k nemu poradne pripojeny (mely by od nej vest dva - datovy a napajeni)
Tak jsem to zkontrolovala a myslím, že je to správně zapojené (vše jsem pořádně domáčkla)
- Přílohy
-
- DSC00111.jpg (65.41 KiB) Zobrazeno 1729 x
Mate jeden disk a jednu CD mechaniku?
Měly by tam být dva disky a dvě cd mechaniky
tady jsou fotky
- Přílohy
-
- DSC00113.jpg (53.67 KiB) Zobrazeno 1727 x
Tam bude chybka asi v zapojeni
Poprosim kolegu co se zabyva HW at sem nakoukne

Moc děkuji
Neni zac, muzete jeste prosim dat fotku "zadku" disku - tam kde jsou pripojeny kabely - ty vytahnete a dejte fotku jen tech dvou disku
Ta horní cd mechanika tam ani být nemusí, ta je ze starého pc a dával ji tam kamarád. Já ji nepoužívám ani.
Jinak ty pevné disky jdou zvenku vyndat a zevnitř od nich jde odpojit jen jeden barevný kabel ..
Jinak ty pevné disky jdou zvenku vyndat a zevnitř od nich jde odpojit jen jeden barevný kabel ..
- Přílohy
-
- DSC00115.jpg (41.74 KiB) Zobrazeno 1724 x
další foto
- Přílohy
-
- DSC00117.jpg (61.34 KiB) Zobrazeno 1723 x
OK, pockame na kolegu, mel by to byt vecer