Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

bezdrátové připojení na ACER Extensa 5630EZ

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Zpráva
Autor
Lidkyn
Návštěvník
Návštěvník

Re: bezdrátové připojení na ACER Extensa 5630EZ

#16 Příspěvek od Lidkyn »

chodnik74 píše:stačí,když si stáhnete ty druhe ovladače na wlan...stáhne se vám to s koncovkou .zip ...otevřete a všechny soubory přetáhnete třeba na plochu...poté spustíte soubor setup.exe :) pokud nejste přihlášen na účtu s administrátorskými právy,tak klikněte na setup.exe pravým tlačítkem myši a dejte spustit jako správce

Už vám to jde nainstalovat,popřípadě co to píše nebo kde je problém :???:
dříve byl instal Atheros AR5B93 a tohle je Broadcom je v tom nějaký rozdíl :o

chodnik74
Přítel fóra
Přítel fóra
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od chodnik74 »

davem píše:specialne u aceru mam tu zkusenost, ze na offic strankach maji u jednoho modelu ntb az 3 ovladace na wlan...zkusil bych: http://www.acer.cz -> Podpora -> Centrum stahovani. Koukal jsem do toho, a u tohoto modelu je zatim nejvice ruznych wifi ovladacu co jsem kdy videl :D V nejhorsim bych jim brnknul na jejich cislo +420 531 027 777 prepojil se na tech. podporu, tam uz podle ser cisla reknou, ktery z ovladacu stahnout

Ano mají více ovladačů,ale já mám dobré zkušenosti s ovladačemi WLAN od broadcom :)
Napiš mi: chodnik74@gmail.com nebo Obrázek

>RSIT<>MBAM<>VirusTotal

Doporučuji:
Obrázek | Obrázek

:!: Postup si raději vícekrát přečtěte a v případě jakýchkoliv nejasností či pochybností se ptejte. ;-) Pokud máte infikovaný počítač nebo se nechová jako obvykle, tak si zálohujte všechny data a pozorně postupujte dle pokynů rádce! :!:

:!: Nepoužívejte utilitu Combofix bez dohledu a doporučení rádce!

:idea: Jste s naší pomocí spokojeni :???: Neváhejte a podpořte forum ZDE.

Pravidla fora: č.1 a č.2

chodnik74
Přítel fóra
Přítel fóra
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od chodnik74 »

Lidkyn píše:dříve byl instal Atheros AR5B93 a tohle je Broadcom je v tom nějaký rozdíl :o

dříve myslíte kdy? :) rozdíl je ve výrobci ovladače...jinak všechny ovladače jsou určeny na váš typ notebooku :)

>RSIT<>MBAM<>VirusTotal

Doporučuji:
Obrázek | Obrázek

:!: Postup si raději vícekrát přečtěte a v případě jakýchkoliv nejasností či pochybností se ptejte. ;-) Pokud máte infikovaný počítač nebo se nechová jako obvykle, tak si zálohujte všechny data a pozorně postupujte dle pokynů rádce! :!:

Lidkyn
Návštěvník
Návštěvník

#19 Příspěvek od Lidkyn »

chodnik74 píše:takže dle obrázku máte WIFI adaptér zapnutý? :) a zkoušel jste ty ovladače WLAN co jsem vám psal? :)
ano zkoušel

Lidkyn
Návštěvník
Návštěvník

#20 Příspěvek od Lidkyn »

davem píše:specialne u aceru mam tu zkusenost, ze na offic strankach maji u jednoho modelu ntb az 3 ovladace na wlan...zkusil bych: http://www.acer.cz -> Podpora -> Centrum stahovani. Koukal jsem do toho, a u tohoto modelu je zatim nejvice ruznych wifi ovladacu co jsem kdy videl :D V nejhorsim bych jim brnknul na jejich cislo +420 531 027 777 prepojil se na tech. podporu, tam uz podle ser cisla reknou, ktery z ovladacu stahnout
já už opravdu nevím prosím poradte

chodnik74
Přítel fóra
Přítel fóra
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od chodnik74 »

:arrow: Spusťte nástroj Správce zařízení Obrázek

Počítač Obrázek > Vlastnosti > Správce zařízení Obrázek ( Poznámka:Pokud vás systém vyzve k zadání nebo potvrzení hesla správce, zadejte heslo nebo proveďte potvrzení. )

Ukáže se vám podobné okno jako tohle:

Obrázek

:arrow: Rozklikněte položku Síťové adaptéry a vytvořte ,,snímek obrazovky,,

Jak vytvořit snímek obrazovky :???:

http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?f=11&t=14114

:arrow: Obrázek vložte sem :idea:

>RSIT<>MBAM<>VirusTotal

Doporučuji:
Obrázek | Obrázek

Odpovědět