chodnik74 píše:stačí,když si stáhnete ty druhe ovladače na wlan...stáhne se vám to s koncovkou .zip ...otevřete a všechny soubory přetáhnete třeba na plochu...poté spustíte soubor setup.exe pokud nejste přihlášen na účtu s administrátorskými právy,tak klikněte na setup.exe pravým tlačítkem myši a dejte spustit jako správce
Už vám to jde nainstalovat,popřípadě co to píše nebo kde je problém
dříve byl instal Atheros AR5B93 a tohle je Broadcom je v tom nějaký rozdíl
davem píše:specialne u aceru mam tu zkusenost, ze na offic strankach maji u jednoho modelu ntb az 3 ovladace na wlan...zkusil bych: http://www.acer.cz -> Podpora -> Centrum stahovani. Koukal jsem do toho, a u tohoto modelu je zatim nejvice ruznych wifi ovladacu co jsem kdy videl V nejhorsim bych jim brnknul na jejich cislo +420 531 027 777 prepojil se na tech. podporu, tam uz podle ser cisla reknou, ktery z ovladacu stahnout
Ano mají více ovladačů,ale já mám dobré zkušenosti s ovladačemi WLAN od broadcom
Postup si raději vícekrát přečtěte a v případě jakýchkoliv nejasností či pochybností se ptejte. Pokud máte infikovaný počítač nebo se nechová jako obvykle, tak si zálohujte všechny data a pozorně postupujte dle pokynů rádce!
Nepoužívejte utilitu Combofix bez dohledu a doporučení rádce!
Jste s naší pomocí spokojeniNeváhejte a podpořte forum ZDE.
Postup si raději vícekrát přečtěte a v případě jakýchkoliv nejasností či pochybností se ptejte. Pokud máte infikovaný počítač nebo se nechová jako obvykle, tak si zálohujte všechny data a pozorně postupujte dle pokynů rádce!
davem píše:specialne u aceru mam tu zkusenost, ze na offic strankach maji u jednoho modelu ntb az 3 ovladace na wlan...zkusil bych: http://www.acer.cz -> Podpora -> Centrum stahovani. Koukal jsem do toho, a u tohoto modelu je zatim nejvice ruznych wifi ovladacu co jsem kdy videl V nejhorsim bych jim brnknul na jejich cislo +420 531 027 777 prepojil se na tech. podporu, tam uz podle ser cisla reknou, ktery z ovladacu stahnout
Počítač > Vlastnosti > Správce zařízení ( Poznámka:Pokud vás systém vyzve k zadání nebo potvrzení hesla správce, zadejte heslo nebo proveďte potvrzení. )
Ukáže se vám podobné okno jako tohle:
Rozklikněte položku Síťové adaptéry a vytvořte ,,snímek obrazovky,,