Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Problém s internetem to vyřešilo. Děkuji.
Avast jsem odinstalovala a znovu nainstalovala a chvílí to vypadalo ok ale po restartu zase hláška, že AvastSvc.exe je nebezpečný a samotný avast kvůli tomu je zastaven. A zase se mi vypíjaní programy, když dám scanovat. No a taky jsem zjistila, že RSIT a Hijack co jsem měla na ploše nejdou spustit (K přístupu nemám patříčná oprávnění), zmizela jim ikonka a nejdou ani smazat.
Stahnete Malwarebytes' Anti-Malware (zkracene MBAM) (viz muj podpis)
Provedte aktualizaci - treti zalozka
Provedte uplny sken - nic nemazte
MBAM miva obcas falesne detekce, proto vlozte log do prispevku a pockejte na posouzeni
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl." Členod 1. února 2011.
Prihlaste se do nouzoveho rezimu (restart PC, mackat F8, zvolit Stav nouze s praci v siti) a tam provedte MBAM
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl." Členod 1. února 2011.
Tak jej odinstalujte, je nam jaksi na nic a zkusime tezsi kalibr
Zustante v nouzovem rezimu
PROSIM CTETE DUKLADNE NAVOD - TATO UTILITA MA VELKOU SCHOPNOST MAZAT A JE NUTNE JI APLIKOVAT JEN NA DOPORUCENI, JINAK VAM MUZE JIT SYSTEM DO KYTEK Stahnete a ulozte na plochu Combofixhttp://download.bleepingcomputer.com/sUBs/ComboFix.exe
Vypnete vsechny rezidentni bezpecnostní programy - firewally, antiviry, antispywary apod.
Pokud mate Win XP spustte pod uctem Spravce\Administratora
Pokud mate Win Vista ci Win 7, kliknete na Combofix pravym a dejte Run As Administrator ci Spustit jako spravce
Ihned po startu se zobrazi stranka s licencnim ujednanim, pokracujte kliknutim na Ano
Pokud Vam CF nabidne instalaci Konzoly pro zotaveni, tak souhlaste
Dale postupujte dle pokynu, behem scanu nechte PC naprosto v klidu - nespoustejte zadne aplikace a neklikejte do zobrazujiciho se okna
Scan by mel trvat cca 10 min, ale pokud bude PC hodne zaneseno, muze se cas prodlouzit
Po dokonceni skenu a pripadnem restartu CF zobrazi log, pripadne jej najdete zde C:\ComboFix.txt, jeho obsah sem vlozte
Zkoušela jsem to jak ďábel ale CF se ani nezaplo. Po spuštění se objeví malý okno kde jeprůběh spuštění, jak doběhne do konce tak se chvíli nic neděje a pak se to vypne.
Mate instalacni CD, vypada to ze je naboreny system a bude treba opravne instalace - tim se prepisi systemove soubory ale data zustanou zachovana
Nemam mechaniku dvd ani cd. No takze instalacni cd asi nemam. nic jineho jsem nenasla. S tim superantispywarem zase ten samy problem. Chvili scanoval a vypnul se. (Nez se vypnul, tak nasel Trojan.dropper/svchost-fake)
Bez te mechaniky je to docela na nic...Vypne se jen tak z niceho nic, zadna hlaska o chybe nebo tak neco?
Dokoncilo v poradku = bez nalezu? vypada to opravdu na poskozeny system, ale jak jej opravite kdyz nemate CD mechaniku, to nejak nevim...leda nejakou externi od nekoho pujcit...