když ten příkaz odešlu jen s adresářem system volume information, tak mě to napíše počet zpracovaných souboru 1, a počet souborů které nelze zpracovat 0..a když tam vložím nějaký podadresář, tak mě to zase napíše přístup odepřen
v nouzovým režimu se to chová uplně stejně, ale ted jsem si uvědomil, že se může jednat o starý adresáře z předchozích instalací, ale i po převzetí vlastnictví žádná změna:-(
Coze..
Chytte nejake LiveCD linuxu a skuste to zmazat z neho.
Upozornenie - Linux nema originalny zapisovy algoritmus, teoreticky moze dojst k poskodeniu suboroveho systemu. Teda, ako pri vsetkom, odporucam najprv zazalohovat podstatne data.
No malo by to ist pomerne jednoducho, nabootovat trebars fedoru, suse alebo ubuntu, mountnut disk a zmazat to. Ak sa vam to podari/nepodari takto alebo inak, dajte vediet, kazde info dobre
Tak problém už vyřešen, sice jen částečně, ale plně k mé spokojenosti. Nejdřív jsem si myslel, že to smáznu pod dosem, ale ten si nepovídá s NTFS, tak jsem nakonec z nejvíce postiženého disku přehrál data jinam a disk naformátoval. U ostatních už to takhle vzhledem k zaplnění disků nešlo, ale ty už mě tak nevadily. Asi by to šlo přes instalačku třeba linuxu, ale s tím němám žádný zkušenosti, tak jsem se do toho raději zatím nepouštěl. Jinak po formátu mě ted trvaj antivirový testy asi 3x kratší dobu a uvolnil jsem si celkem dost GB na disku. Tomu ,kdo nevyužívá obnovení systému a doted se uloženýma datama v system volume information nezabýval, to doporučuju udělat.