Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Monitor "No Signal"

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
hunter10
Návštěvník
Návštěvník

Monitor "No Signal"

#1 Příspěvek od hunter10 »

Zdravím,

mám následovný problém s monitorem/PC, když vše zapojím - klasicky LCD do PC přes VGA kabel (modré koncovky) a spustím PC zobrazí se mi všechny úvodní obrazovky až po spouštění Windowsu, ale ty jakmile najedou vypnou monitor objeví se hláška "No Signal" a následuje tma a dioda začne svítít oranžově.

Zkoušel jsem monitor přepínat přes menu z VGA do DVI modu, ale to jak tušíte nemělo šanci na úspěch.

Všelijaké jiné upravování v menu monitoru taky nepomohlo, do BIOSu jsem se nedloubal i když jsem měl nutkání přeměnit pár nastavená v PCI / Plug and Play Setings, ale odborník na to v žádném případě nejsem tak jsem se do toho nepouštěl.

Ještě je nutné dodat, že včera jsem kabel, kterým dneska připojuju LCD do PC (klasická graf. karta), používal k propojení netbooku (integrovaná graf. karta) s LCD televizí, možná že tam je zakopaný pes.

Díky za reakce.

hunter10
Návštěvník
Návštěvník

Re: Monitor "No Signal"

#2 Příspěvek od hunter10 »

Ještě dodám, že PC i monitor jsou čertvě po spuštění, takže o přehřátí žádné z komponent nemůže být řeč, včera ještě vše běžělo normálně, večer jsem připojil netbook k TV a teď po připojení zpět LCD k PC nastal tento problém.

Alfajk
4. Stupeň Varování

#3 Příspěvek od Alfajk »

zkus dat v biosu load default setings

hunter10
Návštěvník
Návštěvník

#4 Příspěvek od hunter10 »

Load Optimal Settings nebo Load Best Performance Settings?

Alfajk
4. Stupeň Varování

#5 Příspěvek od Alfajk »

nekde tam bude i default,tzn tovarni nastaveni,to na co koukas bude pravdepodobne nejakej OC profil,pokud tam neni default,tak zkus optimal setings

hunter10
Návštěvník
Návštěvník

#6 Příspěvek od hunter10 »

Jen optimal, každopádně výsledek žádný, pořád tma po logu windows

Alfajk
4. Stupeň Varování

#7 Příspěvek od Alfajk »

jakou frekvenci v MHz mas u pci-e v biosu napsanou ?

hunter10
Návštěvník
Návštěvník

#8 Příspěvek od hunter10 »

Jestli to má být u Primary Graphics Adapter tak tam mám jen AGP, další možnost je PCI, ale PCI-E tady není, je to starší komp. Nikde jinde jsem PCI-E nenašel.

Alfajk
4. Stupeň Varování

#9 Příspěvek od Alfajk »

jo tak to tam pci-e nebude,jaka je to graficka karta vubec ? klidne muze bejt po ni

hunter10
Návštěvník
Návštěvník

#10 Příspěvek od hunter10 »

GeForce 5200 FX, ve VGA modu (F8 po spuštění PC -> spustit v režimu VGA) normálně vše zobrazuje akorát 640x480, teď zkusím přehrabat ovladače, i když jak říkám včera to normálně jelo.

Alfajk
4. Stupeň Varování

#11 Příspěvek od Alfajk »

tak ta uz ma par let nabehano...mno zkus reinstalnout ty ovladace,kdyz uz windows najedou...ale podle me je ta karta mrtva

hunter10
Návštěvník
Návštěvník

#12 Příspěvek od hunter10 »

Tak jsem to normálně dal zaktualizovat přes windows, nainstalovalo mi to tam sice o 3 roky starší ovladač, ale vše zatím jede jak má.

Alfajk
4. Stupeň Varování

#13 Příspěvek od Alfajk »

tak to je dobre,mohlo jen dojit k poskozeni toho ovladace(toho co tam byl predtim),muzes jeste zkusit rucne aktualizovat na nejnovejsi ovladac pro tuto kartu,ale podle me je to zbytecny

hunter10
Návštěvník
Návštěvník

#14 Příspěvek od hunter10 »

Ten nejnovější jsem tam dával při reinstalu windows a dělal pořádnou neplechu, fialová obrazovka a tak, zatím to nechám tak, dokud nebude další problém.

Díky ti za pomoc :)

Odpovědět