Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

jak poznám comůžu vypnout oři startu-VYŘEŠENO

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
stonehod
Návštěvník
Návštěvník

jak poznám comůžu vypnout oři startu-VYŘEŠENO

#1 Příspěvek od stonehod »

Dobrý den přeji,
Dcera dostala tento netbuk po opravě a já bych chtěl vypnout položky které nejsou potřebné při startu počítače. ještě jsem nezažil aby jich tam bylo tolik a hlavně žádnou nepoznám ,kromě office. Mohli by jste mi prosím poradit, které můžu bez obav vypnout?? Mě to připadá že tam naistalovali spoustu zbytečností a kdybych věděl co je nepotřebné tak bych to i odinstaloval.dcera má netbuk na učení na vysokou školu.v příloze posílám foto všech programů co se spouští. Kdyžtak můžu poslat i foto nainstalovaných programů.
dík za radu
Přílohy
start programy.jpg
start programy.jpg (62.69 KiB) Zobrazeno 3188 x
Naposledy upravil(a) stonehod dne 26 čer 2011 09:49, celkem upraveno 1 x.

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: jak poznám comůžu vypnout oři startu

#2 Příspěvek od Rudy »

Zdravím!
Domnívám se, že kromě "Run a dll as an app, Realtek audio control panel a CTF loader" může vše ostatní být spouštěno ručně, neboť nejde o systémové procesy, ani ovladače. Možná ještě nějaká ta utilita od Acer ( nevím, jak dalece jsou provázány se systémem)
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

stonehod
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od stonehod »

děkuji moc, hned to nacita lepe.Vypnul jsem vse co jste napsal.Jeste jsem doinstaloval AVG,tak to jsem nechal zapnute. takhle to ted vypada.
Snad mi to nebude dělat zadne problemy a jeste jednou dik
Přílohy
clip_image002.jpg
clip_image002.jpg (73.95 KiB) Zobrazeno 3177 x

Alfajk
4. Stupeň Varování

#4 Příspěvek od Alfajk »

zit se da i bez toho CTF loaderu,myslim ze jen nejak souvisi s office a tim "CS" dole u hodin - zmenou anglicky a cesky klavesnice

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: jak poznám comůžu vypnout oři startu-VYŘEŠENO

#5 Příspěvek od Rudy »

2Alfajk: CTF loader skutečně souvisí s MSOffice (ctfmon). Proto jsem ho tam raději ponechal. Za oba: nemáte zač!
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Pavuk29
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

Re: jak poznám comůžu vypnout oři startu-VYŘEŠENO

#6 Příspěvek od Pavuk29 »

A co robi na mojom PC, kde nikdy Office nebol :)

When you run a Microsoft Office XP program, the file Ctfmon.exe (Ctfmon) runs in the background, even after you quit all Office programs.
Ctfmon.exe monitors active windows and provides text input service support for speech recognition, handwriting recognition, keyboard translation, and other alternate user input forms
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
:!: PLS NEPISTE MI SZ, NA ICQ A MAILY S OTAZKAMI, PISTE DO FORA :!: :spam:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
V pripadne akutnych problemov s chodom fora, :207: pripadne s inymi uzivatelmi, :whip: kontaktujte ma na ICQ alebo mailom :31: na pavuk29 zavinac forum.viry.cz. Byvam pri pocitaci casto aj ked nie som online na fore.
http://www.icq.com/people/267560078/
:183: hotline: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=116821
:!: pravidla fora: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=5601

Odpovědět