Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Netbook nenajíždí

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Salvatoreee
Návštěvník
Návštěvník

Netbook nenajíždí

#1 Příspěvek od Salvatoreee »

Dobrý den, vůbec už nevím, kam napsat, jsem vážně zoufalá. Předvčerem jsem vypla natvrdo svůj netbook značky Packard bell s Windows 7, protože jsem to potřebovala co nejrychleji. Další den, po spuštění, už mi naskočila nějaká chyba. Jen matně si vzpomínám, že tam bylo napsané něco jako "řešení problému se spouštěním systému windows", či tak. Byla tam možnost opravy, tak jsem se o to několikrát pokusila. Pokaždé mi vyskočila další chyba a počítač se restartoval. Spustila jsem si nějaké rozšířené řešení problémů, co tam bylo, a začala si instalovat windows znova nebo co. Vůbec tomu nerozumím. Začla jsem hlavně proto, že mám ntb jen měsíc a chtěla jsem to mít opravené dřív, než se vrátí domů taťka :D. Napsalo mi to, že mi to přendá všechny mé data do nějaký složky v Céčku a začalo se to instalovat. Potom se to seklo u toho, kdy bylo na obrazovce napsáno "Instalační program spouští služby" a následně mi vyskočila tabulka "Instalaci systému Windows nebylo možné dokončit. Chcete-li systém Windows nainstalovat do tohoto počítače, restartujte instalaci." Potom se počítač restartuje a znovu mi najede to s tím spouštěním služeb. Pokud vypnu počítač dřív, než mi naskočí ta tabulka o restartaci, a pak ho zapnu, najede mi možnost vybrat si nouzový režim apod. Když si ho vyberu (nebo i cokoliv jiného), tak se mi zase ukáže to spouštění služeb a pak se to restartuje. Pořád to stejné dokola. JDe mi hlavně o to, že jsem si dala do ntb, den předtím než spadl, úplně všechna data ze starého počítače a tam je smazala. Nejsem si jistá, jestli tu vůbec tenhle příspěvek patří, ale už jsem vážně zoufalá. Nutně to potřebuji a uvítám jakkoukoliv radu. Děkuji předem :)

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: Netbook nenajíždí

#2 Příspěvek od Rudy »

Zásadní chyba byla to vypnutí natvrdo. Co se stalo v NB, se můžeme pouze dohadovat, ale vypadá to na poškozený disk. Píšete, že máte NB měsíc, což znamená, že dosud v záruce. Patrně vám nezbude nic jiného, než se obrátit na nějaký odborný servis, a vroucně si přát, aby problém uznali za vadu, na níž se vztahuje záruka. Když totiž dáte reinstalovat systém, disk bude zformátován a vy o všechna data přijdete.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Salvatoreee
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od Salvatoreee »

Děkuji za odpověd. Kamarádka mi říkala, že když se jí stalo něco podobného, její otec pomocí nějakého káblu napíchl její ntb na svůj a přenesl všechna data. Jelikož je teď její otec pryč, nemůže mi říct, jak to udělal. Nevíte o tom někdo něco?

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Rudy »

Lze to provést např. přes síť. překřížený kabel. Pokud ho nemáte, vypůjčte si ho někde, nebo kupte, nestojí mnoho. U obou PC pak musíte nastavit sdílení a přes tento síť. kabel data přenesete. Dají se ale použít i jiné porty, tekže on vám musí říci, jak to propojil.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Salvatoreee
Návštěvník
Návštěvník

#5 Příspěvek od Salvatoreee »

Aha, děkuju moc za radu. Snad to nějak vykoumám. O data mi jde více, než o ntb :D

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Rudy »

Rádo se stalo!

Varování:

Odpovědět