Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Windows 7 x 64 Bit vs.Ubisoft Starforce Ochrana

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Lilly [FR]

Windows 7 x 64 Bit vs.Ubisoft Starforce Ochrana

#1 Příspěvek od Lilly [FR] »

:cry:

-Zdravim vás, mam problem ohledně spuštení hry PETER JACKSON - KING KONG z UBISOFT Společnosti.

-Hra se v pohodě nainstaluje, ale při prvním spuštění je povinna instalace ochranných ovladaču, protipiratska ochrana starforce ubisoft

-Proces se uděla ovšem vyžaduje se restart a operační system 7, už nenastartuje a nespusti se, proto se aktivuje auto udržba, ktera mi zase obnovuje spuštení systemu 7, proces trva asi tak 15-20 minut

-Na dvd original nosiči se nachazeji starforce ovladače, ale jenom asi pro xp a 2000

-Pokoušela jsem se ze stranek starforce web stahnout utilitku update pro 7 a ta mi zase vypisuje, že nenalezla žadny ovladače

Je jěšte nejake řešení na zachranu?jak sprovoznim všechny hry ze starforce ovladači z ubisoftu na 7 v 64 Bit verzi?Nebo mám proste chytnout original dvd nosič a vyhodit to ven z okna?

-Ubisoft mě v poslední dobe hrozně sere, protože jsem majitelka par original her a nemam možnost si ty hry zahrat, zbytečne vyhozený prachy a Windows 7 na 64 za nic nemůže.Poškozuje mi jenom system jejich nekompatibilnimi ovladači.

-Pomůže mi někdo, předem vam děkuji za vstřicnost a ochotu :o :?:

http://www.microsoft.com/Windows/compat ... &os=64-bit

Mc_Murphy
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

Re: Windows 7 x 64 Bit vs.Ubisoft Starforce Ochrana

#2 Příspěvek od Mc_Murphy »

Obávám se, že tématikou her se tu nezabýváme. Viz http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?f=5&t=64194.
Zkus nějaké herní fórum. ;)
Obrázek-Obrázek
Obrázek-Obrázek

• ... I'm moving on, I'm moving on, I'm moving on by the Spirit.
    • You gave me love, I've found my identity, found my identity.

I'm moving on, I'm moving on, I'm moving on by the Spirit.
    • You gave me hope, I've found my identity in Christ...

Lilly [FR]

#3 Příspěvek od Lilly [FR] »

Mc_Murphy píše:Obávám se, že tématikou her se tu nezabýváme. Viz http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?f=5&t=64194.
Zkus nějaké herní fórum. ;)
-Sama jsem nevědela do ktere sekce fora to mám dat, myslim, že je to problem ze 7 a hry, pokud by byla možnost a spletla jsem se, poprosila bych moderatora k přesunuti topicu do správnyho fora.Ďekuji

-Zazmatkovala jsem, protože jak koukam ani jedna hra nejde z ubisoftu na 7 x64, fakt ty starforce ovladače jsou hnus a nefer, poškozuje 7 mam jěšte 5 takových her

-Doufam, že se jěšte nejaka zachrana a odborna pomoc najde :)

Mc_Murphy
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Mc_Murphy »

No spíše jsem to myslel tak, že tady na tomto fóru (viry.cz) se problematikou her nezabýváme vůbec. Nejen v tomto threadu, topicu či tématu.
Budeš si muset najít fóra k tomu určená a zabývající se tématikou her a problémy s tím spojenými.
Obrázek-Obrázek
Obrázek-Obrázek

• ... I'm moving on, I'm moving on, I'm moving on by the Spirit.
    • You gave me love, I've found my identity, found my identity.

I'm moving on, I'm moving on, I'm moving on by the Spirit.
    • You gave me hope, I've found my identity in Christ...

cernohous13
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od cernohous13 »

Zdravím,
slušná společnost uvádí na obalu CD/DVD i kompatibilitu produktu s OS - pokud tam uvádějí i Win7 x64, budeš se muset obrátit na jejich technickou podporu - tady to nevyřešíme :(
Doporučení:
V průběhu léčení prováděj nové instalace a odinstalace jen na můj pokyn.
Důkladně prostuduj a proveď celou operaci podle mé odpovědi.
V případě nejasností se zeptej - vysvětlím Obrázek

-------------------------------------------------------------------------------------------------
> Podpora fóra <

j3šť3r
Přítel fóra
Přítel fóra

#6 Příspěvek od j3šť3r »

Bohuzel se jedna o docela starou hru (rok +- 2005). Na virtualizaci (xp mode) je zase graficky az moc narocna :(
Jedina moznost ktera me napada je dual boot pro win7 a XP (nejlepe mit pro kazdy system vlastni disk). Ale i tak by se mohly vyskytnout problemy, hlavne v pripade vicejadrovych procesoru.

Lilly [FR]

#7 Příspěvek od Lilly [FR] »

cernohous13 píše:Zdravím,
slušná společnost uvádí na obalu CD/DVD i kompatibilitu produktu s OS - pokud tam uvádějí i Win7 x64, budeš se muset obrátit na jejich technickou podporu - tady to nevyřešíme :(
- Ahoj Starforce ovladače se chovaji k 7 jako zakerní virus a teď jsem obdržela avizo, že je to pohroma a hrozb a měla jsem jistotu kde je konkretni problem, chova se to jak zakerni vir, ikdyž virus to neni a je to mezi systemem a hrou tento problem

-Napsala jsem na technicku podporu vydavatele hry, ale jedna věc je, už na 100% jista s ubisoft hrami jsem skončila a dalši, už kupovat nebudu.

-Nejsem jedina kdo si mysli, že ta společnost to s tou ochranou, už velice prohnala, fakt mě to nebavi, už po 5x opravovat start systemu 7 a čekat zase minimalne 15 minut, než se zase spusti.

-Ďekuji ti za odpoveď vim aspoň co mam udělat

-Panove přeji vam hezky den :wub: :wub: :closed:

Odpovědět