Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Tune UP-Utilities 2011 a C-Cleaner - Windows 7 v 64 Bit

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Lilly [FR]

Tune UP-Utilities 2011 a C-Cleaner - Windows 7 v 64 Bit

#1 Příspěvek od Lilly [FR] »

:o Zdravim vás, chtěla bych se na něco zeptat:
-------------------------------------------------------

- Ma někdo zkušenosti ohledem tuningoveho programu TUNE-UP UTILITIES 2011 ve WINDOWS 7 v 64 Bit verzi?
Zda si 7 s ni vůbec rozumi a nevyhazuje to chyby nebo pád do systemu.
Prej TU-2011 je, už stvořena i pro operační system 7 x64
Vím, ze TU-2010 a nižši verze způsobovali pády a chybove hlašky napr:Windows Module Installer přestal pracovat
:wub: Chtěla bych si ji koupit na 7 a zajima mě vaš nazor a zkušenost
Jsem zkušena ohledem TU a vím co dělam, pročištení registru a zbaveni bordelu atd a čemu nerozumim do toho nezasahuji

-Zajíma mě váš nazor ohledem kombinace TU-2011 a programu C-Cleaner v 7, můžu oba ponechat nebo mám neco odinstalovat?

:wub: :wub: :wub: Ďěkuji všem uživatelum za přiznive a mile odpovede a vzkazy.Nechci byt v tom sama, abych neudělala špatny krok :wub: :wub: :wub:

majjki
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

Re: Tune UP-Utilities 2011 a C-Cleaner - Windows 7 v 64 Bit

#2 Příspěvek od majjki »

Tune UP-Utilities 2011 a C-Cleaner s Win7 si určite rozumeju,sam som skušal ale len v Trial verzii ale v 32bit systeme,ale osobne si myslim,že by problem nemal byť.Skor si myslim,že Ccleaner je potom zbytočny :)
Používam: Obrázek___ Obrázek___Obrázek____Obrázek

Lilly [FR]

#3 Příspěvek od Lilly [FR] »

majjki píše:Tune UP-Utilities 2011 a C-Cleaner s Win7 si určite rozumeju,sam som skušal ale len v Trial verzii ale v 32bit systeme,ale osobne si myslim,že by problem nemal byť.Skor si myslim,že Ccleaner je potom zbytočny :)
:wub: Čekam na hlašky a chyby způsobene TU-2011 na 7 v 64 Bit, ale zatim se nic neděje, což jsem velice rada, děkuji ti za tvuj nazor, počkam jěšte na nazor ostatních uživatelu.

Ale, abych neudělala chybu, kdybych odinstalovala pryč Windows 7 Manager a C-Cleaner, byla bych přece jenom rada co řeknou nato ostatní uživatele nebo zkušeni moderatoři a radcove :) :wub:

Roli
VIP
VIP

#4 Příspěvek od Roli »

Zdravím princezno,

osobně Tune Up nemusím, protože v některých případech a nebylo jich málo udělal v systému docela chaos.

Raději používám Ccleaner a kdo si chce připlatit XP, Vista, Win7 - Manager od Yamicsoft.

Je pravda že ani jeden neumí vše co má umět Tune Up, ale ........?
| Rsit | Mbam | AVPTool | Cure It |

O víkendu odpočívám :all_coholic:

JaRon
Moderátor
Moderátor

#5 Příspěvek od JaRon »

Roli píše:Zdravím princezno,

osobně Tune Up nemusím, protože v některých případech a nebylo jich málo udělal v systému docela chaos.

Raději používám Ccleaner a kdo si chce připlatit XP, Vista, Win7 - Manager od Yamicsoft.

ahoj,
100% suhlasim s kolegom - TuneUP je taky silny nastroj, ze sa velmi rychlo vie zmenit na niciacu zbran :D
FRST |ADWCleaner |MBAM |CCleaner |AVPTool

V prípade spokojnosti je možné podporiť fórum
https://platba.viry.cz/payment/

Lilly [FR]

#6 Příspěvek od Lilly [FR] »

Roli píše:Zdravím princezno,

:wub: Zdravim take, děkuji za tvůj nazor, takže ponechavam nadale na 7 tuning Windows 7-Manager a C-Cleaner, doufam, že je to dobra kombinace, někdo mi to, už psal :wub:
Bala jsem se, abych neudělala chybu
JaRon píše: ahoj,
100% suhlasim s kolegom - TuneUP je taky silny nastroj, ze sa velmi rychlo vie zmenit na niciacu zbran :D
:wub: Jee nazdarek, rada tě tady zase vidim, děkuji ti podle vašich nazoru jsem se rozhodla TU-2011 nedavat do 7 obavam se, že je to SKRYTA HROZBA dneska mi konči trial verze

Zastavim se jěšte tady, velice rada tu chodivam, když mam problem nebo na něco se chci zeptat a ziskavam jasne od vas přistupove informačni data :wub: :P

Alfajk
4. Stupeň Varování

#7 Příspěvek od Alfajk »

sam pouzivam 64bit verzi tune up 2011 a libi se mi,cokoliv se pres nej udela,jde pres jeho vlastni rescue center vratit zpatky, i kdyz me prijde malinko "obranej" oproti verzi 2008 kterou mam na starym pocitaci,proste neumi to,co bych potreboval,aby umel,ale na upravu registru a dalsi veci je idealni (+ live optimalizace systemu a pro pripad slabsich stroju i "turbo mod" pro win)

Roli
VIP
VIP

#8 Příspěvek od Roli »

Za všechny nemáš vůbec zač :)
| Rsit | Mbam | AVPTool | Cure It |

O víkendu odpočívám :all_coholic:

Pavuk29
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od Pavuk29 »

Alfajk píše:sam pouzivam 64bit verzi tune up 2011 a libi se mi,cokoliv se pres nej udela,jde pres jeho vlastni rescue center vratit zpatky, i kdyz me prijde malinko "obranej" oproti verzi 2008 kterou mam na starym pocitaci,proste neumi to,co bych potreboval,aby umel,ale na upravu registru a dalsi veci je idealni (+ live optimalizace systemu a pro pripad slabsich stroju i "turbo mod" pro win)
ale s prepacenim "nasere" ked si clovek zvykne na nejake nastroje a oni s novou verziou zmiznu... prave tie ktore clovek poklada za dolezite :?:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
:!: PLS NEPISTE MI SZ, NA ICQ A MAILY S OTAZKAMI, PISTE DO FORA :!: :spam:
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
V pripadne akutnych problemov s chodom fora, :207: pripadne s inymi uzivatelmi, :whip: kontaktujte ma na ICQ alebo mailom :31: na pavuk29 zavinac forum.viry.cz. Byvam pri pocitaci casto aj ked nie som online na fore.
http://www.icq.com/people/267560078/
:183: hotline: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=116821
:!: pravidla fora: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=5601

j3šť3r
Přítel fóra
Přítel fóra

#10 Příspěvek od j3šť3r »

Ze to obraly o funkce se ani moc nedivim, podle me sli cestou nejmensiho odporu aby to fungovalo bez problemu na 64bit windows. Ale to nic nemeni na tom, ze to k nas... je.

Co se tuneup tyka, tak podle me se jedna spis o modni doplnek se slusnou reklamou.
Vetsine lidem vyhovuje mit vsechny nastroje pristupne pod jednim programem, ale zrovna tenhle kousek softu toho ma pro obycejneho uzivatele az moc.

Odpovědět