Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
BSOD při MemTestu
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Re: BSOD při MemTestu
Aha, tak jak dlouho ho mám nechat jet, tu hodinu? Jinak stále bez erroru...
Asi to opravdu byl jen nějaká "kolize" včera, že Vám to padlo.
Ještě se zeptám přes jaký memtest jste to včera dělal ten test?
Ještě se zeptám přes jaký memtest jste to včera dělal ten test?
Rsit===Mbam===Ccleaner===Virustotal===Pravidla fóra I.===Podpora fóra===Pravidla fóra II.===Gmer===Avenger===OTM===AVPTool
Používám:
===
===
===
Používám:

Ono to taky mohlo být v tom, že tam bylo psáno "jelikož je tento program free a vy máte více jak 2GB RAM, spustě program dvakrát a otestujte 2000 a 2000 zároveň" což byla asi blbost že, ten počítač byl potom absolutně neovladatelný 

No tak tohle neklapneBetatest píše:Ono to taky mohlo být v tom, že tam bylo psáno "jelikož je tento program free a vy máte více jak 2GB RAM, spustě program dvakrát a otestujte 2000 a 2000 zároveň" což byla asi blbost že, ten počítač byl potom absolutně neovladatelný

Myslel jsem si to, že je to blbost to takhle dělat a ještě jsem se chtěl zeptat, tím MemTestem, otestovali si pouze paměti nebo i něco jiného?
A je zde ještě nějaká jiná možnost jak otestovat zbytek sestavy? Zkoušel jsem například HD Tune (nevím jestli je to zrovna to pravý ořechový) a ten mi nic nenašel...
Když v HD tune kliknu na záložku health, dostanu tohle
je to špatný, normální?

Včera jsem tam červené políčka měl dvě, hned potom jsem PC formátoval, je zle? 

Nyní tam mám jen tohle jedno žlutý, harddisk mám asi rok, tak nějak kolem toho, já nevím, já jsem za poslední 3 roky vyměnil snad už 5 harddisků (všechny byly nějaký špatný)