Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

pro vyosek

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
smrcka-pavel
Návštěvník
Návštěvník

Re: pro vyosek

#16 Příspěvek od smrcka-pavel »

ne, tenhle je osobní .. měl jsem tam vista ty byly přímo od prodejce notebook a dal jsem to jednomu kolegovi známému
aby mi tam dal win7, byli s tím docela problémy .. museli formátovat disky ... neřešte to .. zítra hD odvezu správci internetové sítě, ten to předá dále .. řeknu mu co jste říkal o nelegálním software a omlouvám se za nevědomost.
Jsem zvyklý že tady v ČR nic nefunguje napoprvé a plně Vás chápu ... díky

vyosek
VIP
VIP

Re: pro vyosek

#17 Příspěvek od vyosek »

Nemate zac :wink:

U nas funguje podpora v poradku, pokud jsou dodrzena zakladni pravidla - zas tak toho nechceme - myslim ze clenstvi v ASAP (mezinarodni aliance antivirovych for, viry.cz jedini zastupci z CR) a hlavne skoro 40 tisic uzivatelu a pres 70 tisic temat - problemu\dotazu (vetsinou uspesne doresenych\zodpovezenych) je toho snad jasnym dukazem...

Myslim ze to tohle nepovedene tema muzem uzavrit, co Vy na to :???:
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

Odpovědět