ne, tenhle je osobní .. měl jsem tam vista ty byly přímo od prodejce notebook a dal jsem to jednomu kolegovi známému
aby mi tam dal win7, byli s tím docela problémy .. museli formátovat disky ... neřešte to .. zítra hD odvezu správci internetové sítě, ten to předá dále .. řeknu mu co jste říkal o nelegálním software a omlouvám se za nevědomost.
Jsem zvyklý že tady v ČR nic nefunguje napoprvé a plně Vás chápu ... díky
pro vyosek
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Re: pro vyosek
Nemate zac
U nas funguje podpora v poradku, pokud jsou dodrzena zakladni pravidla - zas tak toho nechceme - myslim ze clenstvi v ASAP (mezinarodni aliance antivirovych for, viry.cz jedini zastupci z CR) a hlavne skoro 40 tisic uzivatelu a pres 70 tisic temat - problemu\dotazu (vetsinou uspesne doresenych\zodpovezenych) je toho snad jasnym dukazem...
Myslim ze to tohle nepovedene tema muzem uzavrit, co Vy na to
U nas funguje podpora v poradku, pokud jsou dodrzena zakladni pravidla - zas tak toho nechceme - myslim ze clenstvi v ASAP (mezinarodni aliance antivirovych for, viry.cz jedini zastupci z CR) a hlavne skoro 40 tisic uzivatelu a pres 70 tisic temat - problemu\dotazu (vetsinou uspesne doresenych\zodpovezenych) je toho snad jasnym dukazem...
Myslim ze to tohle nepovedene tema muzem uzavrit, co Vy na to

Přispějete na provoz fóra?