A co mám provést teď?

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Pomalý počítač, chybové hlášky
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Pomalý počítač, chybové hlášky
Tak jsem ho přemluvila, aby mi ten AVPTool teda spustil, byla to dřina, včera večer mi tvrdil, že se to konečně povedlo. Už ho začínám mít plný zuby, protože mě každou chvíli odpojí od internetu a nahlásí, že IP adresa koliduje s jiným zařízením v síti
A co mám provést teď?
A co mám provést teď?
Hanka
Kolik PC mate v siti
Pripadne spustte AVPTool v nouzovem rezimu (restart PC, mackat F8, zvolit Stav nouze s praci v siti) - nebo probehl a nasel neco, potreboval bych pripadne log...
Pripadne spustte AVPTool v nouzovem rezimu (restart PC, mackat F8, zvolit Stav nouze s praci v siti) - nebo probehl a nasel neco, potreboval bych pripadne log...
No to je právě to, já v síti nic jinýho nemám, takže nevím, s čím asi tak může kolidovat. Zítra to zkusím znovu v nouzovém režimu.
Hanka
Ok, pak napiste 

Přispějete na provoz fóra?