Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Pomalý počítač, chybové hlášky

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
vhanca
Návštěvník
Návštěvník

Re: Pomalý počítač, chybové hlášky

#31 Příspěvek od vhanca »

Tak jsem ho přemluvila, aby mi ten AVPTool teda spustil, byla to dřina, včera večer mi tvrdil, že se to konečně povedlo. Už ho začínám mít plný zuby, protože mě každou chvíli odpojí od internetu a nahlásí, že IP adresa koliduje s jiným zařízením v síti :x :?:
A co mám provést teď?
Hanka

vyosek
VIP
VIP

#32 Příspěvek od vyosek »

Kolik PC mate v siti :???:

Pripadne spustte AVPTool v nouzovem rezimu (restart PC, mackat F8, zvolit Stav nouze s praci v siti) - nebo probehl a nasel neco, potreboval bych pripadne log...
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

vhanca
Návštěvník
Návštěvník

#33 Příspěvek od vhanca »

No to je právě to, já v síti nic jinýho nemám, takže nevím, s čím asi tak může kolidovat. Zítra to zkusím znovu v nouzovém režimu.
Hanka

vyosek
VIP
VIP

#34 Příspěvek od vyosek »

Ok, pak napiste :wink:
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

Odpovědět