Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

čisto nainštalovaný win(2dni dozadu) sú problémy

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Odpovědět
Zpráva
Autor
kabell
Návštěvník
Návštěvník

čisto nainštalovaný win(2dni dozadu) sú problémy

#1 Příspěvek od kabell »

v januári som kúpil nový PC - hodil som tam win7 ultimate 64-bit
všetko bežalo až doteraz, keď brat nainšataloval hru sniper elite

keď sa to ešte necracklo a spustilo, tak tam nabehol taký overovač licencie, ktorý po spustení hodil do driverov
C:\windows\system32\drivers\ 3 súbory - drivery, ktorý neboli podpísané
pri štarte windowsu - vyhodilo error - ovládače nie sú podpísané - nepustilo ma ďalej, - nepomohla ani oprava PC

musel som reinsatall(5 dni dozadu)

nainštaloval som len základné programy(tie isté), ale problém bol v tom, že všetky USB išli, len jedno nie
ukázalo ho, že ho načítalo, len ukazovalo, že nemá úložné miesto - skúšal som od preinštalovania ovládačov USB, až po obnovu systému - nič nepomohlo

2 dni dozadu - musel som znova preinštalovať win
teraz mám zas taký problém, že ako mám vo win 7 tie ikony vedľa ponuky štart - samy od seba sa menia na nejaké tie windowsovské

na túto
Obrázek
už ma to štve

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: čisto nainštalovaný win(2dni dozadu) sú problémy

#2 Příspěvek od Rudy »

Jsme bezpečnostní fórum a neřešíme problematiku her a eventuálních cracků už vůbec. Viz pravidla fóra, která byste si měl přečíst dříve, než položíte otázku. Podle všeho vás patrně nemine reinstal systému, nainstalování driverů. Jak je to s tou hrou, vám bohužel neřekneme, protože to nevíme. Na tohle jsou jiná fóra a doporučuii ji neinstalovat, dokud nebudete vědět zda je určena pro daný OS. Předpokládám, že OS máte legálně.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

kabell
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od kabell »

sorry
1. je moja chyba, že som to nehodil log - som sa ponáhľal a zabudol...sorry(vid nižšie)
2. Kto hovorí, že teraz riešim problém z nejakou hrou?? spomínal som ju s udalosťou, reinštalovania systému a to je už monulosť, a nijak nás to neovplyvňuje - samozrejme to isté aj s tým crackom

tu som hodil aký mám problém - mám napr. spustenú operu(pripnutú v panely úloh) a zrazu(neviem kedy, a ani pri akej udalosti) sa mi zmení na tú, čo som popísal vyššie

toto isté sa mi stalo aj s total commanderom - a myslím si, že to nieje normálne

čo som hovoril, že mám len základné programy - screen ccleaner
Obrázek
a ďalej sú tam už len
winrar
Xvid 1.1.3
O&O Defrag Professional

a log

Kód: Vybrat vše

http://kabell.6f.sk/log1/info.txt

Kód: Vybrat vše

http://kabell.6f.sk/log1/log.txt

tuvok07
Přítel fóra
Přítel fóra
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od tuvok07 »

Vy jste Rudyho asi nepochopil.
Cracky zde neřešíme!
Albert Einstein: Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.

kabell
Návštěvník
Návštěvník

#5 Příspěvek od kabell »

ale ja som teraz žiadny crack nepoužil!! - to som použil v minulej inštalácii - čo je disk už dávno sformátovaný

a ak v tom logu vidíš ten crack.exe a crack.bat, tak nemôžu sa tak volať súbory ?? - inak je to program z C++, ktorý som robil, a len vypluje reťazec ktorý som doňho zapísal čiže ked ho spustím, tak vypluje akurát "mama má emu a ema má mamu"- nemá nič spoločné s crackovaním!! - som začiatočník s C++ - tak robím ešte len také primitívne programy
a ten crack.bat, tak ten ho akurát spúšťa tak, aby uložil výstup to textového súboru - nenapadol ma iný názov, tak som dal crack

ešte niečo??

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Rudy »

PC si evidentně dělá, co chce. Jen je zajímavé, že pokaždé něco jiného. Máte nainstalovány všechny ovladače hardwaru?
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Odpovědět