Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Ve dnech 5.9. - 7.9.2025 budou někteří z nás na každoročním srazu teamu našeho fóra. V této době se může stát, že budete o něco déle čekat na naší odezvu. Děkujeme a omlouváme se.
Zdravím,
byl by někdo prosím tak hodný a zabalil (a někam uploadnul) mi soubory které si vytvoří ComboFix po jeho "samorozbalení" ? Tj. soubory které se nachází v jeho složce? (Mám linux takže to sám udělat nemůžu.)
ComboFix je urcen primarne pro Radce, mohl bych vedet k cemu tyto soubory potrebujete
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl." Členod 1. února 2011.
Samozřejmě že mohl, potřebuju si z ComboFixu "půjčit" ten zálohovač registrů, navíc se v PC už orientuji docela dost a logům docela rozumím, takže s tím problém mít nebudu.
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému! Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data Chcete podpořit naše forum? Informace zde
K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému! Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data Chcete podpořit naše forum? Informace zde
K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.