Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Prosím o pomoc- podezření na vir
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Prosím o pomoc- podezření na vir
Otevrete jej normalne, ne v Sanboxu, neni nebezpecny...pokud nepujde, tak bezne na TFC
OTC fungoval v pohodě, pak jsem spustil TFC a ten mě vystrašil
(je to takto správně? http://screenshot.cz/XG4WE/ ).. no, TFC pak restartoval počítač a je to dobré, akorát vidím různé průhledné soubory, které běžně vidět být nemají (různá desktop.ini atd.)

Hlaska by nemela byt ale pokud PC jede, tak OK...
Ovladaci panely - moznosti slozky - zobrazeni - nezobrazovat skryte soubory ci slozky - tohle skryje ty pruhledne soubory
Ovladaci panely - moznosti slozky - zobrazeni - nezobrazovat skryte soubory ci slozky - tohle skryje ty pruhledne soubory
Mohu se zeptat, co přesně znamenají registry u CCleaneru.. respektive když neudělám zálohu, je to problém?
CCleaner maze neplatne (=zbytecne) klice v registru, zaloha je doporucena a vhodna, ale zatim se mi nestalo, ze by smazal neco potrebneho
Tak a mělo by to být, ještě jednou mockrát díky za všechny rady a trpělivost.
Snad se už žádný problém neobjeví. 

Nemate zac, rad jsem pomohl
Zase nekdy