Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Skype zase rozzlobil uživatele. Nutí jim bloatware
Moderátor: Moderátoři
- Rudy
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Skype zase rozzlobil uživatele. Nutí jim bloatware
Já mám na NB, ze kterého teď jedu W2K, takže mám Skype v. 4 (novějším se tam nechce makat). Vše korektně funguje. Ke stolnímu PC se dostanu tak o víkendu (tam je poslední verze), tak uvidím. 

Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.
Navštivte:
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz
Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.
Navštivte:

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz
Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
- Pavuk29
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
Maja ma 4 roky a pocitac vie len zapnutsudanec píše:Nebola to vnucka?Pavuk29 píše:....som minule gratuloval k narodeninam dakej 20-rocnej kocke, celkom pekna, ale z ktorej prdelky ju ja poznam...

Ja mam daky filter v hlave na reklamy, nevnimam toMc_Murphy píše: Já mám ICQ taky hodně dlouhou dobu, ale jak tam začli přidávat reklamy a další "suprový" software inside, strašně mi to žere výkon (RAMěť ??). Tak to sice mám nainstalováno, ale už to nezapínám.![]()

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
PLS NEPISTE MI SZ, NA ICQ A MAILY S OTAZKAMI, PISTE DO FORA

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
V pripadne akutnych problemov s chodom fora,
pripadne s inymi uzivatelmi,
kontaktujte ma na ICQ alebo mailom
na pavuk29 zavinac forum.viry.cz. Byvam pri pocitaci casto aj ked nie som online na fore.
http://www.icq.com/people/267560078/
hotline: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=116821
pravidla fora: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=5601

V pripadne akutnych problemov s chodom fora,

http://www.icq.com/people/267560078/

- Mc_Murphy
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
Rudy
Tak doufám, že nebudeš doma nemile překvapen.
Pavuk29
Filter nemám, ale asi to nebude jen reklamami. Celkově je ICQ tak nějak podivné, jakoby se po jeho zapnutí PC pomalu postupně zpomaloval. V začátcích (1998, 1999 a do verze 2003) to byl skvělý prográmek, který bych za nic na světě nevyměnil.
Tak doufám, že nebudeš doma nemile překvapen.

Pavuk29
Filter nemám, ale asi to nebude jen reklamami. Celkově je ICQ tak nějak podivné, jakoby se po jeho zapnutí PC pomalu postupně zpomaloval. V začátcích (1998, 1999 a do verze 2003) to byl skvělý prográmek, který bych za nic na světě nevyměnil.
jo, do verze 2003 byl dobrej, pak to slo z kopce, tak sem brzo presel na trillian 

Hmm mám to tu taky, ale uninstal přes přidat - odebrat programy snad zabral a využívat Skype jsem tomu zakázal.
Albert Einstein: Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
nedivim se uprimne. kdyz to odkoupil microsoft. co jinyho cekat ze?
Vim ze nic nevim.
- sudanec
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Ja neviem, spolahlivy system, bez problemov integrovatelny do aktualnych operacnych systemov, so sirokou a komplexnou technickou podporou a zarucenym dalsim vyvojom?KOKOS1 píše:kdyz to odkoupil microsoft. co jinyho cekat ze?

1. spolehlivy system? az na modrou smrt. bezpecnostni chyby v IE. chces se podivat na film zaplat a mozna se podivas. opravdu spoleh

2. samozrejme jednoduche ovladani, hrani her, povedeny (skoro microsoft office)
3. zacinam byt na microsoftskou politiku a celkove jak se to vyviji byt alergicky. sak za chvili bude skype placeny uplne.
co stoho ze maji hafo ruznych OS akorat delaji chyby, ktere se snazi upravovat (jakoby) pak vznika novy system (mozna z opravenyma chybama + dalsich par desitek chyb) kdyby se ujali 1 veci a opravovali 1 vec myslim ze by to by vic prospesne a tak muzu pokracovat do nekonecna.
Vim ze nic nevim.
1.Modré smrti nejsou samo od sebe, většinou to bývá hw chyba a nebo kolize nějakých ovladačů, dále bezpečnostní chyby v IE, tak proč nepoužívat jiné alternativní a daleko kvalitnější prohlížeče a k těm filmům to přesně nevím o čem mluvíš.KOKOS1 píše:to sotva :
1. spolehlivy system? az na modrou smrt. bezpecnostni chyby v IE. chces se podivat na film zaplat a mozna se podivas. opravdu spoleh
2. samozrejme jednoduche ovladani, hrani her, povedeny (skoro microsoft office)
3. zacinam byt na microsoftskou politiku a celkove jak se to vyviji byt alergicky. sak za chvili bude skype placeny uplne.
co stoho ze maji hafo ruznych OS akorat delaji chyby, ktere se snazi upravovat (jakoby) pak vznika novy system (mozna z opravenyma chybama + dalsich par desitek chyb) kdyby se ujali 1 veci a opravovali 1 vec myslim ze by to by vic prospesne a tak muzu pokracovat do nekonecna.
- sudanec
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Tak neviem co mate stale vsetci proti spolahlivosti windowsov.. ale ak sa windowsy normalne spravia, bezia absolutne spolahlivo az kym ich niekto nerozhasi - to je ako s lubovolnym inym systemom. Teda, hovorim o tych relevantnych (xp, xpx64, 7, serverove verzie).
Bezpecnostne chyby v IE? Ake konkretne? Prosim, menuj len tie, ktore neboli v ostatnych browsroch. To, ze je IE najpouzivanejsi a je preto na neho najviac svinstva, by som mu za vinu nedaval.
A ze to bude platene - ja som osobne za, radsej si za sluzbu zaplatim a mam k nej kvalitny servis ako nahanat po forach nejakych openSUSE alebo gimp guruov
EDIT precital som si tvoj edit s tymi roznymi verziami. Ked sa pozriem, kolko bolo na trhu verzii napr. Ubuntu - mam pocit, ze to je radovo vyssie cislo. Ked sa pozriem na logy opravovania chyb - veci ako critical error sa zvacsa najdu, pol roka visia s pseudoworkaroundom, potom sa spravi nova verzia, ktora ich akoze opravi.. ale zabudne na dependencies a rozhasi tonu novych veci. Podla mna je toto v microsofte riesene rozumnejsie.. ale moze to byt vec nazoru.
Bezpecnostne chyby v IE? Ake konkretne? Prosim, menuj len tie, ktore neboli v ostatnych browsroch. To, ze je IE najpouzivanejsi a je preto na neho najviac svinstva, by som mu za vinu nedaval.
A ze to bude platene - ja som osobne za, radsej si za sluzbu zaplatim a mam k nej kvalitny servis ako nahanat po forach nejakych openSUSE alebo gimp guruov

EDIT precital som si tvoj edit s tymi roznymi verziami. Ked sa pozriem, kolko bolo na trhu verzii napr. Ubuntu - mam pocit, ze to je radovo vyssie cislo. Ked sa pozriem na logy opravovania chyb - veci ako critical error sa zvacsa najdu, pol roka visia s pseudoworkaroundom, potom sa spravi nova verzia, ktora ich akoze opravi.. ale zabudne na dependencies a rozhasi tonu novych veci. Podla mna je toto v microsofte riesene rozumnejsie.. ale moze to byt vec nazoru.
Ano plně souhlasím, pokud do se pc netahá nějaký bordel jako (cracky, kreygeny, neleze na neznámé stránky na internetu, nekliká na všelijaké blbosti na facebooku, atd...), tak windows běhá jako hodinky.
A pokud někdo má čas s nastavováním a laděním linuxu, proč ne je to jeho věc, ale windows už po nainstalování (mluvím o Windows 7) vlastně nabízí vše co běžný uživatel potřebuje
A pokud někdo má čas s nastavováním a laděním linuxu, proč ne je to jeho věc, ale windows už po nainstalování (mluvím o Windows 7) vlastně nabízí vše co běžný uživatel potřebuje

je to kazdyho nazor na vec jak ji vidi. ja vidim microsoft spatne. nekdo za microsoft muze polozit zivot zase je to jen o cloveku jaky je
videl jsem debatu na tema skype. tak jsem rekl svoji predstavivost o microsoft a celkove o windowsech a o koupi microsoftem skype. neberu nikomu nazor. Nekomu se to libi nekomu hold ne Ja jsem byl uzivatelem windowsu 10 let ale nasel jsem neco lepsiho a jsem s tym spokojen 

Vim ze nic nevim.
Ano je to každého názor také netvrdím, že Windows jsou dokonalé.Vždycky se najde nějaká chyba, ale musíme si přiznat, že hold systém od Micorosft je asi tak velký monopol jako Čez a ano jsou tu další systémy jako Linux, Mac, ale Windows je a bude vždy tím největším a pro obyčejné uživatele nejschůdnější cestou 

KOKOS1 píše:je to kazdyho nazor na vec jak ji vidi. ja vidim microsoft spatne. nekdo za microsoft muze polozit zivot zase je to jen o cloveku jaky jevidel jsem debatu na tema skype. tak jsem rekl svoji predstavivost o microsoft a celkove o windowsech a o koupi microsoftem skype. neberu nikomu nazor. Nekomu se to libi nekomu hold ne Ja jsem byl uzivatelem windowsu 10 let ale nasel jsem neco lepsiho a jsem s tym spokojen
EDIT : je fakt ze ubuntu ma nektere nevyhody ale proc tomu tak je kazdy vi

Vim ze nic nevim.
- sudanec
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Je to ako pisete, je to na kazdeho nazore a skusenostiach. Vo vseobecnosti by som nezavrhoval ani softver od Microsoftu, ani rozny otvoreny a free softver - vsade su aj lepsie, aj horsie kusy.
Pri obhajovani roznych free alternativ na podobnych forach vsak odporucam vzdy kalkulovat s tym, ze cielovou skupinou su pouzivatelia s najnizsou urovnou IT vedomosti; osobne som este stale presvedceny, ze unixove systemy pre takychto pouzivatelov nie su vhodne. Mozno svetlou vynimkou by mohol byt Leopard.. ale potom sa stane co sa stalo napriklad vcera, ze pouzivatel pride s problemom, ze mu na pocitaci nejdu spustat .exe subory.. a nakoniec sa zisti, ze je to spominanym Mac OS, na ktorom jeho system bezi. Teda, preferovat unix a opensource softver na profesionalnych forach je fajn a nemam s tym problem, chapem, ze skusenym pouzivatelom moze vyhovovat oboje; tu to vsak niekedy zbytocne napacha skodu, ak si Janko z Hornej Lesnej povie, ze ten linux, to ma kazdy guru, tak ho budem mat aj ja.. a potom zrazu zisti, ze to nebol az taky dobry napad
V kazdom pripade sme uz odbocili od temy, skajp. Nevidel som ten bloatware, nemam rad skype a pouzivam ho iba z nutnosti (a v mojom smartphone, nie na pocitaci). Myslim si vsak, ze pre bezneho pouzivatela by dalsie previazanie a zefektivnene skajpu na windowsoch mohlo byt vo vseobecnosti aj prinosom
Pri obhajovani roznych free alternativ na podobnych forach vsak odporucam vzdy kalkulovat s tym, ze cielovou skupinou su pouzivatelia s najnizsou urovnou IT vedomosti; osobne som este stale presvedceny, ze unixove systemy pre takychto pouzivatelov nie su vhodne. Mozno svetlou vynimkou by mohol byt Leopard.. ale potom sa stane co sa stalo napriklad vcera, ze pouzivatel pride s problemom, ze mu na pocitaci nejdu spustat .exe subory.. a nakoniec sa zisti, ze je to spominanym Mac OS, na ktorom jeho system bezi. Teda, preferovat unix a opensource softver na profesionalnych forach je fajn a nemam s tym problem, chapem, ze skusenym pouzivatelom moze vyhovovat oboje; tu to vsak niekedy zbytocne napacha skodu, ak si Janko z Hornej Lesnej povie, ze ten linux, to ma kazdy guru, tak ho budem mat aj ja.. a potom zrazu zisti, ze to nebol az taky dobry napad

V kazdom pripade sme uz odbocili od temy, skajp. Nevidel som ten bloatware, nemam rad skype a pouzivam ho iba z nutnosti (a v mojom smartphone, nie na pocitaci). Myslim si vsak, ze pre bezneho pouzivatela by dalsie previazanie a zefektivnene skajpu na windowsoch mohlo byt vo vseobecnosti aj prinosom