- Pokud ano, napiste spustit a odenterujte
- Pokud ne, mela by tam byt zalozka Programy - Prislusenstvi - Spustit

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Nejdou spoustet exe soubory
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Ve dnech 5.9. - 7.9.2025 budou někteří z nás na každoročním srazu teamu našeho fóra. V této době se může stát, že budete o něco déle čekat na naší odezvu. Děkujeme a omlouváme se.
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Ve dnech 5.9. - 7.9.2025 budou někteří z nás na každoročním srazu teamu našeho fóra. V této době se může stát, že budete o něco déle čekat na naší odezvu. Děkujeme a omlouváme se.
Re: Nejdou spoustet exe soubory
mela by tam byt moznost psat
Není tam ani jedno z toho. Jsou tam jen ikonky programů.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::................................................
Zkuste spustit nouzovy rezim klavesou F2 - musite ji mackat hned po restartu - predtim, nez nabehne logo windows
Eh, žádné logo Windows při zapínání počítače nemám. Akorát bílé jablko. A klávesou F2 vybírám nějaké (nevím co jsou to zač) položky - HDD1-OS nebo DVD-ROM-EMPTY.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::................................................
Aha a jsme doma...Vy tam nemate windows ale Mac OS 

O tom jsem už něco slyšel, vy byste mi doporučil Windows?
To že mám Mac OS je špatně? Jde to nějak "předělat" ?
To že mám Mac OS je špatně? Jde to nějak "předělat" ?
Bohuzel tak kovany v OS nejsem, zkusim se poptat kolegu...
Dobře. A můžu se zeptat jaký systém máte vy? A proč zrovna tento? Rád bych se zařídil tak, aby můj počítač měl to nejlepší. Děkuji mockrát a omlouvám se 

Ja pouzivam Windows 7, kolegove na to mrknou...Prosim o strpeni...
OK.
A jste si opravdu jistý že to je Mac OS?
Tady se mi povedl pořídit obrázek: http://img.czechwow.net/?download=co_je ... 935140.png
Tady se mi povedl pořídit obrázek: http://img.czechwow.net/?download=co_je ... 935140.png
Ano je to MAC - na tomto systemu EXE soubory ani spoustet nejdou...
Co je asi ted nejjednodussi, vzhledem k ne Vasi moc velke gramostnosti ohledne PC, je poprosit nejakeho znameho, aby Vam naformatoval disk a nainstalovat system Windows - Vy si jen zabehnete do nejakeho obchodu a koupite si nejakou verzi - pro bezneho uzivatele je postacujici windows 7 Home Premium
Co je asi ted nejjednodussi, vzhledem k ne Vasi moc velke gramostnosti ohledne PC, je poprosit nejakeho znameho, aby Vam naformatoval disk a nainstalovat system Windows - Vy si jen zabehnete do nejakeho obchodu a koupite si nejakou verzi - pro bezneho uzivatele je postacujici windows 7 Home Premium
Takže Windows je lepší? A mohu zálohovat data z Macu a potom je nějakým způsobem dát do Windowsu? Abych nemusel vše dělat znova.
Nevim jake formaty souboru pouziva MAC ale tak zazalohovat urcite muzete a pak to bud pojede nebo nikoliv...
MAC neni tak rozsireny, takze nektere aplikace na nem nebezi, dle meho je pro bezneho uzivatele Windows vhodnejsi...
MAC neni tak rozsireny, takze nektere aplikace na nem nebezi, dle meho je pro bezneho uzivatele Windows vhodnejsi...
Nevim jake formaty souboru pouziva MAC ale tak zazalohovat urcite muzete a pak to bud pojede nebo nikoliv...