Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

AVAST zistil Rootkit

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Zpráva
Autor
Hunt3r
Návštěvník
Návštěvník

Re: AVAST zistil Rootkit

#16 Příspěvek od Hunt3r »

Ako som pisal, uninstall tool nenasiel nic co ma do cinenia s AVG ani do vyhladavaca ked som dal AVG nic nenaslo.

Log z MBR:

Stealth MBR rootkit/Mebroot/Sinowal/TDL4 detector 0.4.2 by Gmer, http://www.gmer.net
Windows 5.1.2600 Disk: WDC_WD1200JS-00MHB0 rev.02.01C03 -> Harddisk0\DR0 -> \Device\Ide\IdeDeviceP0T0L0-3

device: opened successfully
user: MBR read successfully
kernel: MBR read successfully
user & kernel MBR OK

Neviem ako hrozne mozu az vyzerat tie najvacsie problemy grafiky, ale toto mi naozaj pripomina skor ten vyrus, lebo PC je spomaly ale zatial som stale na nom kedze este mi nezacalo vyradovat vsetky programy a vsetko co spustim s chybami ako predtym

Hunt3r
Návštěvník
Návštěvník

#17 Příspěvek od Hunt3r »

Neviem ci je to na nieco dobre, ale spravil som screen zo spravcu uloh -> Procesy

http://i54.tinypic.com/micbyr.jpg

Ak by tam bolo nieco podozrive tak vy si to vsimnete napriklad ja som nikdy nepostrehol ze by bolo cez 5x pod sebou svchost.exe

Hm vysimol som si tu jeden topic v ktorom ma hrac podobne problemy. Mne tiez vobec nejdu spustit hry vzdy vypise nejaku chybu alebo vcera mi blikala obrazovka a pomaly som to nevedel zastavit a po tom ked dam CTRL+ALT+DEL tak taktiez mi vypise chybu:

Správná inicializace aplikace (0xc00012d) se nezdařila. Klepnutím na tlačítko OK můžete aplikaci ukončit.

A vtedy uz mi to taketo chyby pise pri kazdom jednom spusteni nejakeho programu, proste nci nejde a musim PC restartovat ale teraz ako vravim mi to len robi graficke chyby v mozzile ale zatial vsetko ide aj ked spomalene len tie hry mi tiez nejdu spustit..

P.s - tak som opat na NTB .. PCcku zase zacalo harasit a mam pocit ze ste mali s tou grafikou pravdu, tentoraz avast nevypisal ziadny virus len mi zrzu z nicoho nic neslo nic pustit. Najprv pri hrach... urcite poznate hru Pro Evolution Soccer, po jej spusteni len obrazovka blikla.. po spusteni hry Minecraft to islo dovtedy, kym to spustilo samotne hlavne menu vtedy vypisalo chybu s Card Video Drivers alebo nieco take a nesla mi zrazu spustit ani mozilla firefox pri ktorej pisalo ze firefox.exe nie je suborom Win32 alebo take nieco a ked som spustil tento pocitac tak som sa dostal iba po kliknutie na C: tam uz mi nic neslo otvorit.. WINDOWS, Program Files ani nic a to iste na D: .. virus uz tam mozno nie je za co vam dakujem ale zrejme mi poskodil PC, neviete mi poradit ako by sa dali tieto problemy vyriesit ?

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Rudy »

Jak už jsem tu někde psal, toto fórum neřeší problematiku her. Zkuste nejprve reinstalovat ovladače k zákl desce a gr. kartě. Pokud toto nepomůže, bude třeba oprava systému.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Odpovědět