Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Obnovení recovery na HDD
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní: http://forum.viry.cz/viewtopic.php?f=12&t=123975 . Děkujeme za pochopení.
Obnovení recovery na HDD
Ahoj, prosím o pomoc. Mám nový notebook Toshiba Satellite C660-1CV , během první instalace jsem omylem vypnul počítač a teď nemůžu systém nainstalovat z HDD, napřed to hlásilo BOOTMGR chybí, restatovat...po vyzkoušení nápověd a nástrojů EasyBCD 2.0.2 jsem pokročil k hlášce File: \BOOT\BCD , Statut: 0xc0000098 Je možnost to ještě opravit nebo už musím jen instalovat z DVD media?
- sudanec
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Re: Obnovení recovery na HDD
Zdravim,
teoreticka moznost je ale preco to neobnovit z DVD, ked to je jednoduche a rychle..
Kedze to je novy pocitac zrejme o vela dat nepridete.
teoreticka moznost je ale preco to neobnovit z DVD, ked to je jednoduche a rychle..

Nejde mi o data, o ty doopravdy žádné nepřijdu. Jde o komfort do budoucna, že v případě nutné reinstalace nemusím řešit nějaké install medium, které navíc , když je zrovna potřeba není k nalezení.
ano, to vše je tam zachovaný. Formát ani pokus o instalaci nového systému z jiného media jsem nedělal. Jen pomocí XP Live jsem se podíval na disk. Z pohledu XP Live jsou soubory na disku E: je složka HDDrecovery a soubory msdia80.dll a R14759CZ.tag
na C: je složka BOOT, TEMP a soubot bootmgr
- sudanec
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Okay, tak normalne spravte obnovu z recovery particie.. navod bude v papieroch od pocitaca, nieco sa stlaca pri spustani pocitaca.. je to notebook-specific, co konkretne.
manuál se objeví dle příručky po instalaci, ale to by mi nevadilo. Vím, že se recovery vyvolává pomocí kombinace kláves, tolik těch kombinací zase není, vždy to skončí s obrazovkou jak jsem psal na začátku. Hádám, že ten problém bude zrovna v tom BOOTMGR, který pravděpodobně bude odkazovat na recovery
- sudanec
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Okay.. obnovte to z tych DVDciek.. ak to pojde.. mohli by opravit aj zavadzanie recovery particie.