Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Hmm neuveriteľné všetko šlape OK (akurát sa PC dlhšie vypína) ale tensafe mod nespustim
SRENG2 píš tiež: Warning! System Repair Engineer remind you that following functions have modifiet to abnormal values by unknown reasons:
Entrypoint Error:
ChangeServiceConfigA
atď..
Je tam možnosť: Fix Entry point Errors
•Antivírusový program zdarmaAvast (aj pre mobil) ✔ •Pre pohodlné prehliadanie webu použiteGoogle Chrome (Opera pre mobil) ✔ •Pre jednoduché vyčistenie systému použiteCCleaner (1Tap Cleaner pre mobil) ✔ •Aktualizácia programov v PC pomocouFileHippo update checker✔ •Vynikajúci program na údržbu PC na 15 dní zdarmaTuneUp Utilities(CZ)✔ Počítač: MS Windows XP 32-bit, AMD Athlon 64 Processor 3200+ @ 2 GHz, 4 GB RAM, ASUS EAH6670 Series, 1 GB Notebook: MS Windows 7 Professional 64-bit, Intel Core i5-2410M CPU @ 2.30GHz, Turbo boost až 2.90GHz, 4 GB RAM, Intel HD Graphics 3000 & nVIDIA GeForce GT 540M Cuda, 1 GB
Postup si raději vícekrát přečtěte a v případě jakýchkoliv nejasností či pochybností se ptejte. Pokud máte infikovaný počítač nebo se nechová jako obvykle, tak si zálohujte všechny data a pozorně postupujte dle pokynů rádce!
Nepoužívejte utilitu Combofix bez dohledu a doporučení rádce!
Jste s naší pomocí spokojeniNeváhejte a podpořte forum ZDE.
Pri spustani mam ciernu obrazovku s bielym textom (klasika) Sú tam 3 moznosti:
Microsoft Windows Recovery Console
Dont select this - ladíci program byl aktivován
Microsoft Windows XP
Vyberte a stlacte Enter alebo po 3 sekundach bude automaticky zvolena moznost
Pro reseni potizi F8
Ak stlacim enter ide to (teda klavesnica fnguje uz pri starte) ale F8 nereaguje
•Antivírusový program zdarmaAvast (aj pre mobil) ✔ •Pre pohodlné prehliadanie webu použiteGoogle Chrome (Opera pre mobil) ✔ •Pre jednoduché vyčistenie systému použiteCCleaner (1Tap Cleaner pre mobil) ✔ •Aktualizácia programov v PC pomocouFileHippo update checker✔ •Vynikajúci program na údržbu PC na 15 dní zdarmaTuneUp Utilities(CZ)✔ Počítač: MS Windows XP 32-bit, AMD Athlon 64 Processor 3200+ @ 2 GHz, 4 GB RAM, ASUS EAH6670 Series, 1 GB Notebook: MS Windows 7 Professional 64-bit, Intel Core i5-2410M CPU @ 2.30GHz, Turbo boost až 2.90GHz, 4 GB RAM, Intel HD Graphics 3000 & nVIDIA GeForce GT 540M Cuda, 1 GB
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému! Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data Chcete podpořit naše forum? Informace zde
K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
Chcem nainstalovat tu tlaciaren aj s HP support centrom pisem a nic nefunguje nedavno napisali ze napisu po slovensky ci ako. Asi sa teraz na to vybodli a nepomozu mi.
A nic co tam je nefunguje a tak chcem skusit nudzovy rezim ktory sa na mojom PC neda spustit
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému! Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data Chcete podpořit naše forum? Informace zde
K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
Tak to sa pokúšam vyriešiť cez support ale zatial márne
Mám problém s Hostitelským radičom SCSI alebo RAID
1, 2, 3, 4 apotom napíše: Instalaci tohoto hardwaru nelze dokončit. A5CO0UZN IDE Controller
Taktiež sa mi veľmi prehrieva externý HDD nemóže to byť tým SCSI alebo RAID?