ahoj, mam mensi problem..vzdy kdyz kliknu na odkaz z jakehokoliv programu v pc tak mi to zapne IE s prazdnym oknem..napr. mIRC, gamepark client (klasicky by mi to melo zapnout jejich domovskou stranku..ale misto toho opet prazdne okno..) u irc je to u registrace,fora atp..stava se mi to i ve více programech bohuzel si ted nemohu vzpomenout :/
Kazdopadne kdyz potrebuju se registrovat u neakeho programu tak to musim najit na googlu sam...ale odkazy napr.youtube,facebook atp. fungujou.

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
nejdou otvírat odkazy?
Moderátor: Moderátoři
Re: nejdou otvírat odkazy?
Zkuste jiný prohlížeč.
Albert Einstein: Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
jaky by jste doporucil? firefox mi hazel chyby > uninstall. mel sem flock ale ten take mel chyby a bugy..moc se v prohlizecich nevyznam :/
Jaký házel firefox chyby?
Jaký je to operační systém a verze IE?
Jaký je to operační systém a verze IE?
Albert Einstein: Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Chyby? neco okolo runtime..vzdy kdyz sem ho chtel spustit mi hodil chybu .. windows xp IE 8
Zkuste IE přeinstalovat. Máte všechny aktualizace včetně SP3?
Kdyžtak zkuste přeinstalovat i ten firefox a nastavit ho jako výchozí.
Toť vše a dejte vědět.
Kdyžtak zkuste přeinstalovat i ten firefox a nastavit ho jako výchozí.
Toť vše a dejte vědět.