Tak jsem si po čase spustil Secunii PSI. Pořád vytěžuje procesor na 25%, jen přetáhnout okýnko trvá, tray icona hlásí 95% ale zaboha se nedostanu k tomu abych kouknul jaké programy je potřeba aktualizovat. Ani tam není výsledek posledního scanu.
Už dřív jsem měl problém, že se nějak sekala a byla úchylně pomalá, ale tohle je něco.... Má někdo podobný problém?

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Secunia se zbláznila
Moderátor: Moderátoři
Secunia se zbláznila
Albert Einstein: Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Re: Secunia se zbláznila
zkus treba novejsi verzi ( snad to je ono http://secunia.com/vulnerability_scanning/personal/ ) ,ale jinak s tim programem nemam zadny zkusenosti
Tuhle verzi právě mám, ale zkusím přeinstalovat, třeba se vzpamatuje. Nechápu proč tak střečkuje.
Albert Einstein: Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
- cernohous13
- VIP in memoriam
- Kontaktovat uživatele:
S podobnými programy nemám ty nejlepší zkušenosti.
Zakázal jsem si je hned jak mi doporučené aktualizace driverů nebo softu začaly dělat problémy.
Moje zásada: Co funguje tak jak má se neopravuje
Něco ti snad neběhá tak, jak bys potřeboval?
Zakázal jsem si je hned jak mi doporučené aktualizace driverů nebo softu začaly dělat problémy.
Moje zásada: Co funguje tak jak má se neopravuje
Něco ti snad neběhá tak, jak bys potřeboval?
Doporučení:
V průběhu léčení prováděj nové instalace a odinstalace jen na můj pokyn.
Důkladně prostuduj a proveď celou operaci podle mé odpovědi.
V případě nejasností se zeptej - vysvětlím
-------------------------------------------------------------------------------------------------
> Podpora fóra <
V průběhu léčení prováděj nové instalace a odinstalace jen na můj pokyn.
Důkladně prostuduj a proveď celou operaci podle mé odpovědi.
V případě nejasností se zeptej - vysvětlím

-------------------------------------------------------------------------------------------------
> Podpora fóra <
To zrovna ne, ale já jí nenechávám dělat aktualizace automaticky, mám jí tu jen kvůli přehledu - kvůli pár věcem bez autoupdatu - a programy aktualizuju ručně, drivery ani přes Windows Update 
Btw reinstall pomohl, ale udělá to ještě jednou a poletí nafurt

Btw reinstall pomohl, ale udělá to ještě jednou a poletí nafurt

-
- Přítel fóra
- Kontaktovat uživatele:
S "co funguje, to se neaktualizuje" souhlasím např. u driverů. Tam by nefunkčnost jednoho nadělala dost problémy, stačilo by, aby to byl ovladač síťovky a nazdar hodiny, ani nevrátím starou verzi, pokud bych to neměl někde na CD. Programy budiž, tam když začne nová verze střečkovat, vrátím starou, ale do ovladačů se skutečně radši nehrabu, protože viz výše.