Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Jak na grafickou kartu....
Moderátor: Moderátoři
-
- Návštěvník
Jak na grafickou kartu....
Dobry den,chci vas poprosit:jak zjistim kolika MB nebo GB grafickou kartu mam ve svem PC? mam windows 7 a co jsem kde cetl navody jak to najit jsou maximalne pro vistu. Nebo nejaky program?
Dekuju Ondra
Dekuju Ondra
- Rudy
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak na grafickou kartu....
Je na to program EverestHome: http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... y/everest/ . Z něj se dovíte komplexní info o celém systému.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.
Navštivte:
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz
Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Navštivte:

Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Erm, Rudy, co DxDiag? nebo DxDiag není tak přesný?
Zářezy na pažbě: Media Plugin (GamePlay Labs)
- Rudy
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Vyzkoušejte si, co libo. Mám ale ten dojem, že toto je diagnostika DirectX.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.
Navštivte:
Navštivte:

-
- Návštěvník
Diky panove za odpoved. Zjistil jsem to ceho jsem se obaval,ze jsem byl trochu okraden a mam jinou grafickou kartu nez je psana. Diky.....
- Rudy
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
To se stává, některé firmy jsou natolik neseriozní, že uvádějí z obchodních důvodů lepší hw, než ve skutečnosti v PC je. Za oba: nemáte zač!
Navštivte:
Navštivte:

jen pro zajimavost,jakou kartu tam mas a jakou sis obednaval ? protoze MB(pamet) u grafiky o vykonu rozhodne nerozhodujeo.n.y.s.e.k píše:Diky panove za odpoved. Zjistil jsem to ceho jsem se obaval,ze jsem byl trochu okraden a mam jinou grafickou kartu nez je psana. Diky.....
-
- Návštěvník
Ja nejsem nejakej znalec ale kupoval jsem pres UK Ebay pocitac s 3GB grafikou,takze ani nevim ci vubec tak velka grafika je, a dostal jsem 512 MB. A jelikoz nemuzu hrat ani novy GTA nebo Resident Evil 5,tak me to trosku zlobi.....Ted uz jen nekde vypatrat cim se mam ridit pri vyberu nove grafiky a koupim si 1024MB.....
3GB grafiku? to by trklo do oci i slepce,takova graficka karta stoji kolem 15 000kč, a navic je pro beznyho uzivatele vcelku nanic,kdyz full HD monitor v ty nejnarocnejsi hre dneska ani ty 2GB nepotrebuje...
pamet u grafiky se vybira podle toho na jakym rozliseni hrajes,dale grafiku vybiras podle procesoru,aby stihal kartu dostatecne "krmit" a na zaver musis mit dostatecne silnej zdroj
parametry u graficky karty jsou pro kazdyho vyrobce jiny,ale vetsinou znamena "cim vic tim lip"...ale nez neco priste koupis,tak se zeptej,protoze se zda,ze by te okradli i pri nakupu rohliku
novy GTA 4 je spis zalezitosti silnyho procesoru a resident 5 ti musi jit,at uz je ta "512MB" cokoliv,jelikoz me funguje i na "256MB" ktera uz ma 6 let za sebou...kolik te celej ten pc stal? a co v nem teda vsechno mas? a jentak pro zajimavost...kolik ti je?
pamet u grafiky se vybira podle toho na jakym rozliseni hrajes,dale grafiku vybiras podle procesoru,aby stihal kartu dostatecne "krmit" a na zaver musis mit dostatecne silnej zdroj
parametry u graficky karty jsou pro kazdyho vyrobce jiny,ale vetsinou znamena "cim vic tim lip"...ale nez neco priste koupis,tak se zeptej,protoze se zda,ze by te okradli i pri nakupu rohliku

novy GTA 4 je spis zalezitosti silnyho procesoru a resident 5 ti musi jit,at uz je ta "512MB" cokoliv,jelikoz me funguje i na "256MB" ktera uz ma 6 let za sebou...kolik te celej ten pc stal? a co v nem teda vsechno mas? a jentak pro zajimavost...kolik ti je?

-
- Návštěvník
Základná doska : Asus M4A78LT-M
Cipset : AMD 780
Procesor : AMD Athlon II X4 640 @ 3000MHz
Fyzická pamät : 8192MB (2 x 4096 DDR3-SDRAM )
Grafická karta : AMD 760G
Pevný disk : Hitachi HDS721010CLA332 ATA Device (1000GB)
Jednotka CD-ROM : DTSoftBusCd01
Jednotka DVD-ROM : Toshiba-Samsung CDDVDW SH-S223C
Typ monitora : Samsung SAMSUNG - 40 palcov
Sietová karta : Realtek Semiconductor RTL8168/8111 PCIe Gigabit Ethernet Adapter
Operacný systém : Windows 7 Home Premium Home Edition Media Center 6.01.7601 Service Pack 1 (64-bit)
DirectX : Verzia 11.00
Windows Performance Index : 4.3 na 7.9
Graficka karta
Výrobca : ATI Technologies
Model : AMD 760G
Bus Type : PCI
Procesor : ATI display adapter (0x9616)
Konvertor : Internal DAC(400MHz)
Obnovovacia frekvencia (min... 59/75 Hz
Informácia o GPU :
Pocet GPU : 1
Procesor : RS780
Mobile : Nie
HD Support : Áno
Bus : 32-bit
Typ pamäte : 512MB SDRAM
Mode ECC : Áno - Nešpecifikované
DirectX Support : 10.0
Pixel Shader Verzia : 4.0
Podporované frekvencie :
Frekvencia GPU : 180MHz min. - 350MHz max.
Rýchlost zbernice pamäte : 605MHz min. - 667MHz max.
Tady je zkracenej vypis z PC WIZARDu... Jinak ja fakt nejsem nejakej clovek co zkouma a zjistuje ceny na okolo. Libil se mi pocitac,a zdal se mi silnej,tak jsem ho kopil asi za 12 000kc..... A vek si fakt radsi necham pro sebe
Cipset : AMD 780
Procesor : AMD Athlon II X4 640 @ 3000MHz
Fyzická pamät : 8192MB (2 x 4096 DDR3-SDRAM )
Grafická karta : AMD 760G
Pevný disk : Hitachi HDS721010CLA332 ATA Device (1000GB)
Jednotka CD-ROM : DTSoftBusCd01
Jednotka DVD-ROM : Toshiba-Samsung CDDVDW SH-S223C
Typ monitora : Samsung SAMSUNG - 40 palcov
Sietová karta : Realtek Semiconductor RTL8168/8111 PCIe Gigabit Ethernet Adapter
Operacný systém : Windows 7 Home Premium Home Edition Media Center 6.01.7601 Service Pack 1 (64-bit)
DirectX : Verzia 11.00
Windows Performance Index : 4.3 na 7.9
Graficka karta
Obnovovacia frekvencia (min... 59/75 Hz
Informácia o GPU :
Podporované frekvencie :
Frekvencia GPU : 180MHz min. - 350MHz max.
Rýchlost zbernice pamäte : 605MHz min. - 667MHz max.
Tady je zkracenej vypis z PC WIZARDu... Jinak ja fakt nejsem nejakej clovek co zkouma a zjistuje ceny na okolo. Libil se mi pocitac,a zdal se mi silnej,tak jsem ho kopil asi za 12 000kc..... A vek si fakt radsi necham pro sebe

Typ monitora : Samsung SAMSUNG - 40 palcov ... coze? to k tomu mas pripojenou telku o uhlopricce 100cm ? a to celkem za 12 000kč ?o.n.y.s.e.k píše: Graficka karta
Informácia o GPU :
ta graficka karta se me jevi jako nakej integrovanej brak primo na desce,ale jistej si tim nejsem...je kazdopadne mozny ze to toho residenta vazne neutahne...a to,ze mela mit 3GB asi znamenalo,ze muze sdilet urcity % ram,az do velikosti 3GB
kdyz jsem to tak secetl,tak deska 1500kc / procesor 2000kc / disk 2000kc / ram 2000kc / neco za case,zdroj a monitor + windows
ten vek me zajimal proto,ze takhle nak by to s tim pc dopadlo,kdyby si ho kupoval treba muj tata...
Potvrzuju, je tam integrovaná grafárna evidentně....
PC za 12000? Na hry kupovat PC za tuhle cenu je blbost. Jinak ale sestava vypadá OK, jen ta grafika....
A nekupoval jste to přes Internet? Občas bývá uvedena sice lepší karta, ale jen proto, že se za ní dá připlatit.
PC za 12000? Na hry kupovat PC za tuhle cenu je blbost. Jinak ale sestava vypadá OK, jen ta grafika....
A nekupoval jste to přes Internet? Občas bývá uvedena sice lepší karta, ale jen proto, že se za ní dá připlatit.
Albert Einstein: Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
-
- Návštěvník
Alfajk- jo mam ale jen v loznici. Jinak to mam pusteny pres projektor. Odrazi se na tom kvalita? JInak jsem nepsal ze jsem s tim kompem kupoval i tu telku,takze nechapu tu pripominku k cene...... No jinak v hlavnim popisu pocitace mel uvedeno ze ta karta je 3Gb hypermemory...O karte ktera ma 512mb neni nikde ani zminka.
Ale podivej:
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll? ... TQ:GB:1123
Tuvok07-Ano kupoval jsem to pres internet. Ten prodejce mel 100% ohlasy od ostatnich(3000) kupujicich,tak jsem veril. Jinak jsem nikde nepsal ze mam ten pocitac jen na hry....Jen jsem chtel mit doma masinu....
Ale podivej:
Tuvok07-Ano kupoval jsem to pres internet. Ten prodejce mel 100% ohlasy od ostatnich(3000) kupujicich,tak jsem veril. Jinak jsem nikde nepsal ze mam ten pocitac jen na hry....Jen jsem chtel mit doma masinu....
jasne ze projektor ubere na kvalite...jinak televize se vazne k hrani her nehodi,jaky ma vubec rozliseni ? navic tak velka plocha nejde z blizka dost dobre sledovat a pro oci to taky nebude nic dobryho,na takovou velkou televizi bys potreboval samotnou kartu aspon za 10 000...
jinak co ctu na tom ebay,tak bych tam nekoupil nic,ale verim ze lidi se na napisy jako : "Processor Type: AMD X4
Chip Type: QUAD Core Processor Speed: 12GHz " nebo i7 na 28,8GHz klidne nachytaj,to ze tam jsou porad jen 4 jadra na +-3GHz a 4 virtualni,kterej zadnej extra herni vykon neprinasej,uz nenapisou
a je to tak,jak jsem psal vejs,koupil sis presne to,co dostals,je tam napsano ze je integrovana a dokonce i vysvetleno: HyperMemory : Total Available Memory available to the system for Graphics. Shown in DXDIAG.exe (tzn samotna graficka pamet + cast ram)
neni problem si k tomu dal dokoupit normalni kartu,ale bude to stat dalsi penize,procesor docela ujde,ale na hrani nejnovejsich her ve full hd na max detaily to hold neni
jinak co ctu na tom ebay,tak bych tam nekoupil nic,ale verim ze lidi se na napisy jako : "Processor Type: AMD X4
Chip Type: QUAD Core Processor Speed: 12GHz " nebo i7 na 28,8GHz klidne nachytaj,to ze tam jsou porad jen 4 jadra na +-3GHz a 4 virtualni,kterej zadnej extra herni vykon neprinasej,uz nenapisou
a je to tak,jak jsem psal vejs,koupil sis presne to,co dostals,je tam napsano ze je integrovana a dokonce i vysvetleno: HyperMemory : Total Available Memory available to the system for Graphics. Shown in DXDIAG.exe (tzn samotna graficka pamet + cast ram)
neni problem si k tomu dal dokoupit normalni kartu,ale bude to stat dalsi penize,procesor docela ujde,ale na hrani nejnovejsich her ve full hd na max detaily to hold neni
Něco mě napadlo a zagooglil jsem.o.n.y.s.e.k píše:Alfajk- jo mam ale jen v loznici. Jinak to mam pusteny pres projektor. Odrazi se na tom kvalita? JInak jsem nepsal ze jsem s tim kompem kupoval i tu telku,takze nechapu tu pripominku k cene...... No jinak v hlavnim popisu pocitace mel uvedeno ze ta karta je 3Gb hypermemory...O karte ktera ma 512mb neni nikde ani zminka.
Ale podivej:
Viz hypermemory - on to tam nepsal jen tak.
http://www.svethardware.cz/glos.jsp?doc ... 460080D770
Vypadá to, že si to bere zbytek paměti od systému jak jsem to pochopil.... On zřejmě nelhal, jen došlo k nepochopení pojmu.
Albert Einstein: Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.