Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Doporučení:
V průběhu léčení prováděj nové instalace a odinstalace jen na můj pokyn.
Důkladně prostuduj a proveď celou operaci podle mé odpovědi.
V případě nejasností se zeptej - vysvětlím
to vis az nebudeme na danich odvadet 57% nasich peneznich prostredku pak nebude problem si je koupit ale do te doby jsem rad ze mam na chleba...
ted k veci, naistaloval jsem onen hotfix, a bohuzel uz se nemuzu prihlasit jako "UserXP" resp prihlasit se jde ale nenacte se mi plocha, process explorer bezi ale eni pri restartovani procesu se plocha nenacte a po chvili me prestane jit i internet a musim odhlasit a prihlasit uzivatele (admina)...co s tim?
Jak psali kolegove, nainstalujte SP3 - resi mnohi chyb a oprav
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl." Členod 1. února 2011.
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl." Členod 1. února 2011.
Pokud jsou windows nelegal, tak nase pomoc se bude blizit ke konci - viz pravidla fora
Visty mi nesmi pres prah - doporucuji koupit licenci na W7 - jsou na tom daleko lepe...
Jinak neni zac a zamykam...