Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
problém s netem
Moderátor: Moderátoři
problém s netem
Dotaz sem připojenej přes router pomocí síťáku vše jde ok ale když zapne notebook i bratr co jede přes wifi mam najednou 300 odezvu na vše.. čím to může bejt ? dělá to pár dní..
- sudanec
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Re: problém s netem
Zdravim,
co znamena "300 odezvu"?
brat sa pripaja na ten isty router, ktory ma iba 1 pripojenie "na internet", akurat cez wifi?
co znamena "300 odezvu"?
brat sa pripaja na ten isty router, ktory ma iba 1 pripojenie "na internet", akurat cez wifi?
Např hraju wowko , a latency vyskočí na 300-500.. (odezva)
v MS !
jestli nechápeš...
ano na 1 router je 1 připojení wifi lan

ano na 1 router je 1 připojení wifi lan
- sudanec
- VIP
- Kontaktovat uživatele:
Okay. Ak pouziva napriklad to WOWko aj brat, tak je to asi prirodzene. Dost zalezi od toho, ako tu siet zatazujete; teda, ze to zacalo robit prednedavnom moze znamenat, ze vy alebo brat ste vyrazne zvysili sietovu aktivitu napriklad a bud ma router problemy routovat (co by bolo divne, moderne routre zvladnu fakt vela, daleko viac, ako by clovek cakal), alebo sa zahadzuju packety a prejavuje sa to priamo v aplikacii zvysenou "odozvou". Skuste si v pripade takehoto zatazenia spravit ping test na server, na ktory sa aplikacia pripaja. Ak tam bude velky packet loss, je to jasne a riesenie je znizit sietovu aktivitu alebo platit viac za internet. Ak nie, skusil by som resetnut router, skontrolovat pocitace ohladom pripadnej virovej nakazy a ak to nepomoze, spojil by som sa s poskytovatelom pripojenia, ktory vie, na co presne je to pripojenie dimenzovane a vie si v logoch najst aj problem (kde tie packety tolko trcia).