Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

NTB HP ProBook 4710s-režim spánku

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Odpovědět
Zpráva
Autor
rakato11
Návštěvník
Návštěvník
Kontaktovat uživatele:

NTB HP ProBook 4710s-režim spánku

#1 Příspěvek od rakato11 »

Dobrý večer.S tímto NTB mám následující problém.V nastavení napájení si nastavím určitý čas kdy mi má potemnět obrazovka,vypnout podsvícení a následně počítač přejít do režimu spánku.Obrazovka potemní po nastaveném čase,vypne podsvícení ale po nastaveném čase,kdy má přejít do režimu spánku se tak nestane a NTB je stále zapnutý.Předem děkuji za radu.
Blbý můžeš být,ale musíš si umět poradit...

rakato11
Návštěvník
Návštěvník
Kontaktovat uživatele:

Re: NTB HP ProBook 4710s-režim spánku

#2 Příspěvek od rakato11 »

Tak jsem se od nikoho odpovědi nedočkal,ale nevadí,nikomu nic nevyčítám.Možná že jsem špatně položil otázku,nebo jesm vložil příspěvek do nesprávné sekce i když jsem si řádně prostudoval několikrát pravidla na tomto fóru,stát se může ledacos :) .Asi to tak mělo být a jsem tomu nakonec i tak trochu rád,neboť jak říkám : "Co se sám naučíš,nebo naco sám přijdeš tak to si potom líp zapamatuješ".A tak se to stalo,tušil jsem stále,že mám něco v počítači po startu zpuštěno,ale nevěděl jsem se k tomu "dohrabat" :?: .Až jsem shodou okolností natrefil na tento :http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ ... installer/ hezký prográmek,tak jsem pomocí něj zjistil,které aplikace mám po startu počítače zpuštěné.Potom už jenou stačilo jednu aplikaci po druhé vypínat,až jsem přišel na tu právou,která celý můj problém způsobovala.Byl to µTorrent.
I tak všem děkuji a přeji hezký a ničím a hlavně nikým nerušený den.

motji
VIP
VIP

#3 Příspěvek od motji »

Dobrý večer :)
Ne že by se Vám nechtěl nikdo věnovat, spíš si s vaším problémem nikdo nevěděl rady.
Jsem ráda, že jste na to přišel.
Hezký víkend :) .
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data :!:
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

Obrázek

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.

rakato11
Návštěvník
Návštěvník
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od rakato11 »

Děkuji za reakci :)
člověk se hold učí celý život(samozřejmně ten kdo chce :) ).

Jsem s Vámi všemi spokojen,vždy když jsem potřeboval,tak jste mi ochotně poradili a proto ještě jednou moc všem děkuji a přeji hodně úspěchů.

motji
VIP
VIP

#5 Příspěvek od motji »

Není zač, pomohl jste si sám :D
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data :!:
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

Obrázek

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.

Odpovědět