Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Prosim o kontrolu logu
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: Prosim o kontrolu logu

ale stale napřiklad v chrome se nedá vubec pracovat mozila jestě jde využívá jen 80-85% cpu :/

Zkuste oba prohlizece preinstalovat na nejnovejsi verze
Nepomohlo chrome žere dokonce stale vice a vice zkoušel jsem odstranit z dat aplikaci celou složku goole chrome a nainstalovat ale stalé nic! :/

Stahoval jste novou verzi se stranek googlu 

jo vyřešíl jsem to odstranil jsem všechno z C:\Documents and Settings\Vadim\Local Settings\Data aplikací\Google\Chrome\User Data\Default\Cache a už to nežere skoro nic i když jich mam otevřenejch neco přes 50 Děkuju za pomoc 

Nemate zac, rad jsem pomohl
Zase nekdy