Prozatim nemate zac

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
nelze spustit programy.
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: nelze spustit programy.
Ten soubor smazat muzete...
Prozatim nemate zac
Prozatim nemate zac
zdravím
zdá se, že to smazání těch souborů pomohlo, alespon co se týče spouštění těch programů, explover, skype, i nějaky hry uz bězi normalne,
nesmim zapomenout na - tento pocitac - taky uz jde otevrit v poho
zatim to vypada dobre, co se tohoto týče.
zdá se, že to smazání těch souborů pomohlo, alespon co se týče spouštění těch programů, explover, skype, i nějaky hry uz bězi normalne,
nesmim zapomenout na - tento pocitac - taky uz jde otevrit v poho
PC tedy sledujte a napiste jak to vypada...
ANO .... jak to sleduji , tak to zatím vypadá v pořádku, jeste se pak podivam co to dela pri tom restartu jestli se to sekne nebo ne.....
kdyby to bylo v poho tak by asi nemuselo dojit k te opravne instalaci ze????
jinak velmi děkuji, vypadá to jako VERY GOOD JOB

kdyby to bylo v poho tak by asi nemuselo dojit k te opravne instalaci ze????
jinak velmi děkuji, vypadá to jako VERY GOOD JOB
Pokud nebude problem, tak opravna instalace netreba...
JOB to neni, je to relax
JOB to neni, je to relax
zdravím
to snad neni možný!
včera vše šlapalo ok, a dnes zas nejde spustit explover, skype
nechápu proč to včera šlapalo a dnes ne.... nevíte co by s tím mohlo být???
mám zkusit opet MBAM???
to snad neni možný!
nechápu proč to včera šlapalo a dnes ne.... nevíte co by s tím mohlo být???
mám zkusit opet MBAM???
Spise tam pustte CureIt - dle tohoto navodu http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?f=29&t=47721
ANO JDU TO SKUSIT.
jinak mám jeste dalsi problemy
:
s tím restartovanim porad to samy, skoci tam na obrazovce "vypinani" a dal proste nic, musim vzdy restartovat mechanicky
kdyz se vysune mechanika, hned zase zajede zpet..... okamzite, .... dam vysunout disk a hned co to vyjede to je zpatky
myslite ze to nejak souvisi..???
zajimave je... ze nekdy mechanika funguje normalne a nekdy jezdi tam a zpatky. ale to muze byt problem ciste ty mechaniky, nevim.
jdu skenovat....
jinak mám jeste dalsi problemy
jdu skenovat....
Pockam na sken a uvidime
koukam ze to bude trvat okolo 2 hodin, tak uvidime
snad to neco najde a pomuze to 
On je CureIt hodne pomaly ale je potreba na nej sem tam mrknout - obcas se na neco pta
tak to snad neni mozny, ted zase vsechno zda se jde v poho. alespon skype, explover, i cs, jak je to mozny, ze to chvili jde a chvili to tam porad ukazuje, ze program neodpovida,???
sken jsem zacal, ale bohuzel jsem to asi neudelal uplne nejlip a neotestoval jsem vse, nicmene to nic nenaslo, zapomel jsem na ten postup, nebot pri skenu nejde nic delat.... ale klidne ho udelam ted poradne.
sken jsem zacal, ale bohuzel jsem to asi neudelal uplne nejlip a neotestoval jsem vse, nicmene to nic nenaslo, zapomel jsem na ten postup, nebot pri skenu nejde nic delat.... ale klidne ho udelam ted poradne.
Prihlaste se do nouzoveho rezimu a udelejte sken tam...
v čem je lepsi , kdyz udelam sken v NR ?
ten sken bude trvat tak 4 hodiny bych to tak videl
jinak čím to muze byt ze to nekdy pracuje v poho (treba ted) a rano zapnu pc a nic nejde??? mezitim nic nedelam, jsem pouze na netu a odpoledne to zase treba jde vsechno ok
ten sken bude trvat tak 4 hodiny bych to tak videl
jinak čím to muze byt ze to nekdy pracuje v poho (treba ted) a rano zapnu pc a nic nejde??? mezitim nic nedelam, jsem pouze na netu a odpoledne to zase treba jde vsechno ok
Bud je tam nejaka havet nebo je naboreny system - vyhoda NR je, ze v nem pripadna havet nemuze bezet

Přispějete na provoz fóra?