Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
blue screen of death
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Re: blue screen of death
priecinok je prazdny
T-Cleaner ..... CCleaner ..... ATF Cleaner ..... WinXP Manager ..... RSIT ..... MBAM ..... GMER ..... HijackThis
Pak máte zřejmě zakázaný stránkovací soubor.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde
ako sa da povolit?
T-Cleaner ..... CCleaner ..... ATF Cleaner ..... WinXP Manager ..... RSIT ..... MBAM ..... GMER ..... HijackThis
Počítač->Vlastnosti->Upřesnit nastavení systému->Výkon->Nastavení->záložka Upřesnit->Virtuální paměť
nastavte si i toto:
Počítač->Vlastnosti->Upřesnit nastavení systému->Spouštění a zotavení systému->Nastavení->Zapsat ladící informace->Zkrácený výpis stavu paměti
Zkuste spustit i Verifier
nastavte si i toto:
Počítač->Vlastnosti->Upřesnit nastavení systému->Spouštění a zotavení systému->Nastavení->Zapsat ladící informace->Zkrácený výpis stavu paměti
Zkuste spustit i Verifier
Spustit->napište "verifier"->OK->Vytvořit uživatelské nastavení->Vybrat individuální nastavení z úplného seznamu->mimo "Simulace nedostatku prostředků" zatrhněte vše->vybrat ovladače ze seznamu->vyberte vše, co není od Microsoftu->Dokončit->restartujte PC
Pokud verifier narazí na nějaký problém, objeví se BSOD a dojde k restartu počítače. Ve složce Windows\Minidump by se měl vytvořit nový výpis paměti, který mi upněte.
Pokud by k BSOD docházelo už při startu OS a nedařilo se i po několika restartech zavést systém,
spusťte nouzový režim (mačkání F8 při startu PC)
Tam spusťte Verifier a zvolte "Odstranit existující nastavení->Dokončit->restart PC.
Po restarte sa v složce Windows\Minidump nezobrazil ziadny vypis, procesor pritom stale pracoval na maximum, siel som teda do nudzoveho rezimu a tam som spustil Verifier a zvolil "Odstranit existující nastavení->Dokončit->restart PC.
Ten výpis paměti se vytvoří až při pádu, který Verifier vyvolá. Ten provádí nějaké kontroly operací, které ovladače provádějí a pokud narazí na nějakou chybu, shodí systém. Někdy to trvá i několik dní, než "špatný" ovladač udělá chybu, která je zachycena. V závislosti na počtu kontrolovaných ovladačů a typech kontrol, může být opravdu procesor nadměrně vytížený.
Proto doporučuji do kontroly zahrnout pouze "NE Microsoft" ovladače.
Stránkovací soubor jste měl povolený?
V první řadě doporučuji updatnout Intel® Rapid Storage
Proto doporučuji do kontroly zahrnout pouze "NE Microsoft" ovladače.
Stránkovací soubor jste měl povolený?
V první řadě doporučuji updatnout Intel® Rapid Storage
uz som na to prisiel
spadol mi system a v priecinku Minidump bol tento subor:
http://www.ulozto.cz/8917905/050811-51168-01-rar

http://www.ulozto.cz/8917905/050811-51168-01-rar
Zkuste to ještě s tím spuštěným Verifierem.
Takze, pred tym som to tiez robil s tym spustenym Verifierem, ale vtedy som zaskrtol aj "Simulace nedostatku prostředků". Teraz som to spravil tak ako bolo treba, k BSOD dochadzalo stale pri starte OS, spravilo mi to 2 krat, tak som siel potom do toho nudzoveho rezimu, zrusil verifier a ziskal novy subor:
http://www.ulozto.cz/8934966/050911-37767-01-dmp
http://www.ulozto.cz/8934966/050911-37767-01-dmp
Tak tohle vypadá na chybu paměti.
Stáhněte GoldMemory, vypalte ISO jako obraz disku na CD, nabootujte z něho a spusťte test paměti (alespoň dva průchody pamětí)
Také se zkuste vrátit k předešlé verzi ovladače grafické karty. K chybě totiž došlo při kopírování dat v paměti, které inicioval právě nvlddmkm.sys. Může být chyba i v něm.
Stáhněte GoldMemory, vypalte ISO jako obraz disku na CD, nabootujte z něho a spusťte test paměti (alespoň dva průchody pamětí)
Také se zkuste vrátit k předešlé verzi ovladače grafické karty. K chybě totiž došlo při kopírování dat v paměti, které inicioval právě nvlddmkm.sys. Může být chyba i v něm.
moze pri tom dojst k strate udajov?
Nemělo by.
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.

Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
Prepacte, ze som tu nebol tak dlho, ale nemam na to teraz cas pretoze mam skusky
Tak se potom ozvěte 

Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!