prosím o pomoc s virem

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz

Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Zpráva
Autor
vyosek
VIP
VIP
Místo/Bydliště: Šalingrad - Brno

Re: prosím o pomoc s virem

#16 Příspěvek od vyosek »

:arrow: Oki, zitra na to v klidu mrknete...
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

rado...
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#17 Příspěvek od rado... »

zdravím,
tak jsem to zkoušel přes den několkrát jak v nouzáku tak normálně a OTM prostě nespustím :?: :(

rado...
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#18 Příspěvek od rado... »

pro upřesnění:
v nouzáku se u OTM dostanu na tabulku kde pisou otevrít, zvolím tuto možnost a nic se neděje.
v normálním režimu se při OTM začne otvírat přes windows media player...

vyosek
VIP
VIP

#19 Příspěvek od vyosek »

:arrow: Prihlaste se do nouzoveho rezimu

:arrow: Aplikujte Rkill

:arrow: Stahnete Malwarebytes' Anti-Malware (zkracene MBAM) (viz muj podpis)
  • Provedte aktualizaci - treti zalozka
  • Provedte uplny sken - nic nemazte :!:
  • MBAM miva obcas falesne detekce, proto vlozte log do prispevku a pockejte na posouzeni
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."

rado...
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#20 Příspěvek od rado... »

bohužel neotevřu ani tento program.
možná může být problém v tom, že když soubor ukládám, nabídne mi PC pouze dvě možnosti. otevře se tabulka kde piše: uložit typ jako 1/ windows media player nebo 2/ všechny soubory. pote soubor uložim.--- v první variantě se při dvojkliku neděje nic, při druhé variantě se mi otevře tabulka kde se piše spustit, dam tuto možnost a taky se nic nestane ... když dám při stahování rovnou spustit, taky se nic neděje.

vyosek
VIP
VIP

#21 Příspěvek od vyosek »

:arrow: No takze havet nam nedovoli nic delat, budem muset vyuzit praci na mrtvem systemu, neboli nejake live CD...

:arrow: Stahnete si Hirens BootCD http://www.hirensbootcd.org/download/ vypalte iso pomoci programku co tam je

:arrow: Nabootujte z nej do miniXP

:arrow: Na Hirenu by mel byt MBAM, udelejte pomoci nej sken

rado...
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#22 Příspěvek od rado... »

ted se musim zeptat. to uz pro lajka nezni nejak jednoduse...
mam ten soubor stahnout tady do nakazeneho pc? a pak vypalit ISO? a co kdyz me ten vir zase nepusti??? nebo da se to udelat pres jiny PC? krok treti taky moc nechapu... bootovani sem nikdy nedelal :/ bude tam nejaky postup?

rado...
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#23 Příspěvek od rado... »

jeste me tak napadlo.... tento soubor kdyz jsem zacal ukladat, tak mi PC nenabidl moznost ulozit jako typ W media pl. ani typ vsech souboru. normalne mi nabidl možnost ulozit jako typ ZIP. nejde s tim nejak vydrbat i s programky co mi spustit nešly?

vyosek
VIP
VIP

#24 Příspěvek od vyosek »

Dle meho havet blokuje spustitelne soubory (exe) - to jsou utility...

Hirens je v zipum tudiz jej neblokuje - ale pro jistotu jej vypalte ve zdravem PC

Jak nastavit bootovani z CD je popsano zde http://pc.poradna.net/q/view/282148-win ... ovani-z-cd

rado...
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#25 Příspěvek od rado... »

vyosek napsal::arrow: No takze havet nam nedovoli nic delat, budem muset vyuzit praci na mrtvem systemu, neboli nejake live CD...

:arrow: Stahnete si Hirens BootCD http://www.hirensbootcd.org/download/ vypalte iso pomoci programku co tam je

:arrow: Nabootujte z nej do miniXP

:arrow: Na Hirenu by mel byt MBAM, udelejte pomoci nej sken
jestli je ten programek na vypaleni burn CDCC tak ten je taky v exe a nejde spustit, nebo to je jinej programek?

vyosek
VIP
VIP

#26 Příspěvek od vyosek »

Ano je to on, jak jsem psal, bude asi treba tohle udelat v nejakem zdravem PC - havet nam blokuje tyhle spustitelne soubory

rado...
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#27 Příspěvek od rado... »

Dobrý den,
omlouvám se za malou odmlku.. byl jsem pracovně mimo. Pokoušel jsem se to udělat přes můj PC, vypálil a podle návodu zkoušel. Bohužel vir stále vítězil (nic mi spustit nešlo) a tak jsem se rozhodl pro reinstal OS. Děkuji ale mockrát za pomoc a přejeme krásný den.

RK

vyosek
VIP
VIP

#28 Příspěvek od vyosek »

Nemate zac...mozna reinstal byl zbytecny, ale pokud nejste nejak sbehly v pouzivani tech LiveCD, tak je to pak tezsi...

Odpovědět