prosím o pomoc s virem
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Re: prosím o pomoc s virem
zdravím,
tak jsem to zkoušel přes den několkrát jak v nouzáku tak normálně a OTM prostě nespustím

tak jsem to zkoušel přes den několkrát jak v nouzáku tak normálně a OTM prostě nespustím
pro upřesnění:
v nouzáku se u OTM dostanu na tabulku kde pisou otevrít, zvolím tuto možnost a nic se neděje.
v normálním režimu se při OTM začne otvírat přes windows media player...
v nouzáku se u OTM dostanu na tabulku kde pisou otevrít, zvolím tuto možnost a nic se neděje.
v normálním režimu se při OTM začne otvírat přes windows media player...
- Provedte aktualizaci - treti zalozka
- Provedte uplny sken - nic nemazte

- MBAM miva obcas falesne detekce, proto vlozte log do prispevku a pockejte na posouzeni
bohužel neotevřu ani tento program.
možná může být problém v tom, že když soubor ukládám, nabídne mi PC pouze dvě možnosti. otevře se tabulka kde piše: uložit typ jako 1/ windows media player nebo 2/ všechny soubory. pote soubor uložim.--- v první variantě se při dvojkliku neděje nic, při druhé variantě se mi otevře tabulka kde se piše spustit, dam tuto možnost a taky se nic nestane ... když dám při stahování rovnou spustit, taky se nic neděje.
možná může být problém v tom, že když soubor ukládám, nabídne mi PC pouze dvě možnosti. otevře se tabulka kde piše: uložit typ jako 1/ windows media player nebo 2/ všechny soubory. pote soubor uložim.--- v první variantě se při dvojkliku neděje nic, při druhé variantě se mi otevře tabulka kde se piše spustit, dam tuto možnost a taky se nic nestane ... když dám při stahování rovnou spustit, taky se nic neděje.
ted se musim zeptat. to uz pro lajka nezni nejak jednoduse...
mam ten soubor stahnout tady do nakazeneho pc? a pak vypalit ISO? a co kdyz me ten vir zase nepusti??? nebo da se to udelat pres jiny PC? krok treti taky moc nechapu... bootovani sem nikdy nedelal :/ bude tam nejaky postup?
mam ten soubor stahnout tady do nakazeneho pc? a pak vypalit ISO? a co kdyz me ten vir zase nepusti??? nebo da se to udelat pres jiny PC? krok treti taky moc nechapu... bootovani sem nikdy nedelal :/ bude tam nejaky postup?
jeste me tak napadlo.... tento soubor kdyz jsem zacal ukladat, tak mi PC nenabidl moznost ulozit jako typ W media pl. ani typ vsech souboru. normalne mi nabidl možnost ulozit jako typ ZIP. nejde s tim nejak vydrbat i s programky co mi spustit nešly?
Dle meho havet blokuje spustitelne soubory (exe) - to jsou utility...
Hirens je v zipum tudiz jej neblokuje - ale pro jistotu jej vypalte ve zdravem PC
Jak nastavit bootovani z CD je popsano zde http://pc.poradna.net/q/view/282148-win ... ovani-z-cd
Hirens je v zipum tudiz jej neblokuje - ale pro jistotu jej vypalte ve zdravem PC
Jak nastavit bootovani z CD je popsano zde http://pc.poradna.net/q/view/282148-win ... ovani-z-cd
jestli je ten programek na vypaleni burn CDCC tak ten je taky v exe a nejde spustit, nebo to je jinej programek?vyosek napsal:No takze havet nam nedovoli nic delat, budem muset vyuzit praci na mrtvem systemu, neboli nejake live CD...
Stahnete si Hirens BootCD http://www.hirensbootcd.org/download/ vypalte iso pomoci programku co tam je
Nabootujte z nej do miniXP
Na Hirenu by mel byt MBAM, udelejte pomoci nej sken
Ano je to on, jak jsem psal, bude asi treba tohle udelat v nejakem zdravem PC - havet nam blokuje tyhle spustitelne soubory
Dobrý den,
omlouvám se za malou odmlku.. byl jsem pracovně mimo. Pokoušel jsem se to udělat přes můj PC, vypálil a podle návodu zkoušel. Bohužel vir stále vítězil (nic mi spustit nešlo) a tak jsem se rozhodl pro reinstal OS. Děkuji ale mockrát za pomoc a přejeme krásný den.
RK
omlouvám se za malou odmlku.. byl jsem pracovně mimo. Pokoušel jsem se to udělat přes můj PC, vypálil a podle návodu zkoušel. Bohužel vir stále vítězil (nic mi spustit nešlo) a tak jsem se rozhodl pro reinstal OS. Děkuji ale mockrát za pomoc a přejeme krásný den.
RK
Nemate zac...mozna reinstal byl zbytecny, ale pokud nejste nejak sbehly v pouzivani tech LiveCD, tak je to pak tezsi...

Přispějete na provoz fóra?