Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Dobrý den už včera jsem tady řešíl že mám zavirovaný PC a nešel mě naformátovat HDD to už jsem vyřešil v BIOSU přepnutím AHCI na IDE ale po instalaci windows XP jsem připojil k PC přenosný HDD kde mám všechna moje data ale nešel spustit projistotu jsem to vyfotil.
hledal jsem na internetu kde bych mohl stáhnout ten ehvac.exe ale nikde tam není. poté jsem přenosný HDD odpojil a po restartu PC jsem nemohl ani otevřít přidat nebo odebrat programy ... píše to že rundl32.dll nejde nalezt nebo tak něco. tak jsem stáhnul z netu ten soubor vložil ho do system32 ale nejde nakopírovat to mě hlava nebere protože v Správce Úloh není spuštěný. Proto se chci vás zkušených lidí zeptat jestli nevíte jak to opravit podle mě za to můžou Viry které jsou na přenosném HDD ale nevím jak je pročistit Zkoušel jsem ten přenosný HDD připojit pomocí kablů na Notebook a tam mě to jede normálně.
Takže jsem stáhnul Avira+Avast a pročistil jsem to od všeho... většina byla win32/Sality tak jsem stáhnul rmslt.exe a pročistil. Už mě jde otevírat přenosný HDD akorát Avira mě pořád hlásí že autorun.inf je blokovaný nevíte co s tím ? .. ani netuším na co ten soubor je
ta chyba s ehvac.exe je v tom autorun.inf zjistil jsem to přes Autorun Eater
Zdravim
No mas tam skutocne skaredu infekciu vo systémewin32/Sality.
Pokusit vyliecit tuto infekciu je , je plytvanie časom a opravna inštalácia nepomoze.
Ako vidis po novej instalacie mas vsetko nazad.
Doporucenie:
1:Ak je to mozne,tak NIC NEZALOHUJTE.
2:Ak predsa musite zálohovať,tak len dokumenty a dôležité položky.
3:Vsetky zalohovane subory ulozit do novej zlozky a zazipsovat a napalit na CD/DVD.
4:Kompletne preformatovat vsetky media,ktore prisli do styku s infikovanym pocitacom.
5:Kompletne preformatovat vsetky pevne,pridavne disky,odstranit aj particie.
6:Ulozene data skontrolovat vsetkym moznym.
AVPTOOL
Kaspersky internet security
WEBCUREIT
Ak vsetko dokladne a pozorne spravis, tak to budes mat ok,nic nesmies zanedbat.
Dôležité informácie.
NEŠLAPE Vám počítač?
Je zavirovaný? Šlape pomalu? Nefunguje program? Problém s instalací?
Využíjte služby vzdálené pomoci! e-mail: stell(zavináč)forum.viry.cz
Thanks! Vďaka!
Takto, podla mna je najlepsie co mozes spravit, to co som napisal,ale ak chces mozes pokracovat s Rudym.
Ale liecenie je na dlho a neistym koncom,nakolko tato infekcia je taky isty ako virut.
Nemas zaco
Dôležité informácie.
NEŠLAPE Vám počítač?
Thanks! Vďaka!
Toto vsetko je v obnove systemu,,sprav co som napisal, alebo pokracuj s RUDYM, ale podla mna o tyzden dva, vsetko budes mat nazad.
Dôležité informácie.
NEŠLAPE Vám počítač?
Thanks! Vďaka!
Dôležité informácie.
NEŠLAPE Vám počítač?
Thanks! Vďaka!