Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

problém s grafikou HD 4850

Máte problém s virem? Vložte sem log z FRST nebo RSIT.

Moderátor: Moderátoři

Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]

Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.

!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Odpovědět
Zpráva
Autor
jilda
Návštěvník
Návštěvník

problém s grafikou HD 4850

#1 Příspěvek od jilda »

už jsem psal dotaz na jiné fórum, ale tam mi neodpověděli, tak píšu sem (a v sekci hardware nebylo žádné téma tak sem se bál že by tam tenhle příspěvek nikdo nehledal):
ASUS HD 4850 512 MB
Včera jsem ji nainstaloval, aktualizoval ovladače a šel testovat hry... vše na 1680x1050 - cod 4 na max detaily - v pohodě, cod 6 při načítání hodilo BSOD, ale zrovna jsem byl AFK, takže vlatně nevím, ale prostě počítač se resetoval..pak jsem zkoušel Crysis 2, také v pořádku .. AC2 také , ale pokaždé tam jsou vidět FPS dropy (přes Fraps), pak jsem hrál Combat Arms a během hraní (žádná náročná scéna, prostě jsem jen běžel ulicí) taky spadlo - BSOD... díval jsem se na teploty (Everest Ultim) minutu po restartu a byly 53°C..při hraní jsem viděl i 79°C..
úplně mi běhá mráz po zádech že jsem vyhodil 1100 Kč za sráč...
jinak dnes ráno jsem hrál hodinu Combat Arms a pak se každých 10 sekund začal zasekávat obraz, vypnul se monitor (do úspor. režimu) a po chvilce když jsem zmáčkl Alt-Tab tak se zase spustil a na ploše vyhodilo ATI Catalyst center "Ovladač přestal pracovat a byl úspěšně obnoven" nebo něco takového

tady je výpis BSOD po restartu při pádu Combat Arms
Další informace o problému:
BCCode: a0000001
BCP1: 00000005
BCP2: 00000000
BCP3: 00000000
BCP4: 00000000
OS Version: 6_1_7600
Service Pack: 0_0
Product: 256_1

Soubory, které popisují problém:
W:\Windows\Minidump\041511-53312-01.dmp
W:\Users\combadarmz\AppData\Local\temp\WER-66156-0.sysdata.xml

Přečtěte si prohlášení o zásadách ochrany osobních údajů online:
http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid= ... cid=0x0405

Pokud není k dispozici Prohlášení o zásadách ochrany osobních údajů online, přečtěte si toto prohlášení offline:
W:\Windows\system32\cs-CZ\erofflps.txt
soubory , které popisují problém : (heslo: jilda)

Kód: Vybrat vše

http://www.uloz.to/8667407/bsod-soubory-wf-rar
ovaldače by měly být nejnovější, prostě jsem z stránek ati stáhnul nejnovější catalyst center
Win 7 pro
základovka: MSI K9N SLI V2 (MS-7390) (nVIDIA nForce 570 LT SLI, AMD Hammer)
procák: DualCore AMD Athlon 64 X2, 2200 MHz (11 x 200) 4200+
2 GB RAM - A-DATA 2x1GB 800-DDR2
stávající GK: nvidia gef 8600GT s 256MB (nyní tedy ati HD 4850 512 MB)
HDD : Seagate barracuda 7200.12 250GB, SATA-II, vyr. pamět 8 MB (na systémovém oddílu 1 GB volný, na datovém oddílu cca 10 GB, tam je též naistallý ovladač)
zdroj : KME 400W

Rudy
Site Admin
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: problém s grafikou HD 4850

#2 Příspěvek od Rudy »

Vzhledem k tomu, že nejsme herní fórum, můžeme poradit pouze obecně. Nikde není napsáno, že poslední verze ovladače se musí snaášet s něčím graficky tak náročným, jako je hra. Doporučuji downgrade ovladače na některou dostupnou starší verzi a vyzkoušet prakticky v provozu. V případě, že by problém nebyl odstraněn, je docela možné, že se jedná o vadný kus. Pak bych doporučil reklamaci.
Dotazy a logy vkládejte pouze do vašich threadů. Soukromé zprávy, icq a e-maily neslouží k řešení vašich problémů.

Podpořte, prosím, naše fórum : https://platba.viry.cz/payment/.

Navštivte: Obrázek

e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz

Varování:
Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!

Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.

Odpovědět