Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Zdravim rad by som bol ak by ste mi mohli poradit ked na pc nehram hry je v pohode ale ako nahle hram cca do 5-10min sa mi pc sam od seba restartuje vobec neviem cim to je a docela som v tomto bezradny a hlavne by som potreboval aby mi tento pc este nejaky cas vydrzal vopred vam dakujem za pomoc
Nakoukni pod "kapotu" PC zda neni uvnitř bedny prach.
Kdyby ano opatrně vyluxuj.Odpoj PC od napájení,a po vysávání se nedotýkej ničeho na PC ale dotkni se např. topení.
Pak PC zase zavři.
HDD-51 °C
CPU-80 °C
Takže to vypadá na prach.
Takže vysavač nastavte na nižší výkon a zkuste vysát co půjde.
Potom zkontrolujte zda se točí větrák na CPU.
filip544 píše: Nakoukni pod "kapotu" PC zda neni uvnitř bedny prach.
Kdyby ano opatrně vyluxuj.Odpoj PC od napájení,a po vysávání se nedotýkej ničeho na PC ale dotkni se např. topení.
Pak PC zase zavři.
Dobrý večer
Omlouvám se za vstup. Jaký máte systém ,32 nebo 64b?
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému! Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data Chcete podpořit naše forum? Informace zde
K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
omlouvat se nemusis co se tyce mam 32 pc je starej asi 6let takze nwm zda ta teplota je dobra nebo spatna vzhledem na muj pc sem rad ze mi tady lidi pomahaji
kdyby se netocil? jak to vyresim? teda tocil ale napr blbe :
edit na defragmentaciu mam ten program dakujem
inak obnovenie bosdu mi nejde vzdy napise ze sa to neuskutocnilo
edit2 pc vysajem zajtra rano mozem sa sem obratit potom ?
Naposledy upravil(a) Y0G1 dne 15 dub 2011 21:10, celkem upraveno 1 x.
e-mail: rudy(zavináč)forum.viry.cz Varování: Před odvirováním PC si udělejte zálohy svých důležitých dat (pošta, kontakty, dokumenty, fotografie, videa, hudba apod.). Virus mimo svých "viditelných" aktivit může poškodit systém!
Po dořešení vašeho problému bude vlákno zamknuto. Stejně tak tehdy, pokud bude nečinné více než 14dnů. Pokud budete chtít vlákno aktivovat, napište mi na mail uvedený výše.
Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému! Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data Chcete podpořit naše forum? Informace zde
K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
Za ten vysavač se omlouvám .
Pokud jde jenom o dno bedny vemte vysavač s nižším výkonem a opatrně vysajte.
Potom vemte třeba štěteček (Např. na holení) a pokud bude prach na některém z komponent tak ho setřete.
Ani z jiného prohlížeče? Protože mě normálně funguje
Tady je přejmenovaný rsit, ale kouknu na log až zítra večer. http://leteckaposta.cz/222013882