EDIT: Po marném hledání jsem si vzpomněl, že kdy jsem instaloval ESET (asi před půl rokem), měl něco s F-SECURE Internet Security (používal jsem ho) - tak jsem stáhnul nějakej F-Secure Unnistaller - po nucenym restartu - oala Microsoft Security Essentials funguje

Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
Vypnutí Microsoft Security Essentials po restartu
Moderátoři: james008, JaRon, Moderátoři
					Pravidla fóra
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
	Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
Vypnutí Microsoft Security Essentials po restartu
Zdravím! Včera jsem nainstaloval Microsoft Security Essentials 32-bit a objevil se problém - po restartu/vypnutí a zapnutí počítače se vypne ochrana v reálném čase. Když jsem zkoušel najít v nastavení možnost např."Zapnout automaticky ochranu v reálném čase po startu počítače", nebo najít něco na Googlu, bylo to marné. Je možné že by to způsoboval vir? Nebo to je jenom chyba Security Essentials? Předem děkuji za odpověd  
 !
EDIT: Po marném hledání jsem si vzpomněl, že kdy jsem instaloval ESET (asi před půl rokem), měl něco s F-SECURE Internet Security (používal jsem ho) - tak jsem stáhnul nějakej F-Secure Unnistaller - po nucenym restartu - oala Microsoft Security Essentials funguje

Naposledy upravil(a) MPu 3000 dne 13 dub 2011 15:12, celkem upraveno 1 x.

- Unlimited_Killer
 - Přítel fóra

Re: Vypnutí Microsoft Security Essentials po restartu
A zapne se sama po chvíli? Občas se mi stane, že jí to chvíli trvá, ale pak naskočí.

inactive

Přispějete na provoz fóra?