Moderátor: Moderátoři
Program Windows Media Player nemůže přehrát video ve formátu DVD. Pravděpodobně bude nutné upravit nastavení zobrazení v systému Windows. Otevřete panel Zobrazení v Ovládacích panelech a snižte rozlišení a kvalitu barev.
Pokud by jste měl Win Vista tak bych věděl kde je zakopanej pes.Ale u XP nevím.Někde jsem četl, že je to tím, že Microsoft dal podporu pro přehrávání DVD jen do dražších verzí Windows Vista a že je k tomu potřeba nějaký DVD dekodér. Očekával jsem, že tak důležitou věc najdu v tomto balíku kodeků, ale asi tomu tak není, nebo je chyba někde jinde. Zkrátka DVD si nepřehraji.
Co kontaktovat firemniho IT technika, ktery je za to placen at se na to podivamatastol píše:jenom dodám je to pracovní PC
No právě, to jsem zkoušel ale buď to prostě nechce spustit a dělá že neví nebo to fakt neví (což by jsem se nedivilvyosek píše:Co kontaktovat firemniho IT technika, ktery je za to placen at se na to podivamatastol píše:jenom dodám je to pracovní PC
Problém to není ale VlC.., BSPla..., to DVD taky nepřehraje a navic WMP je součást windows takže by to byla nejlepší varianta.Alfajk píše:to je takovej problem stahnout nejakej free preharavac? treba gom player,bs player,vlc player...
Nase forum tu funguje na bazi dobrovolnosti - Radci jsou zde ve svem volnem case a zadarmo a nehodlame suplovat praci nekoho kdo je za to placen...Pokud o to nejevi zajem, tak urcite ma nejake nadrizene, kam je mozno se obratit...matastol píše:No právě, to jsem zkoušel ale buď to prostě nechce spustit a dělá že neví nebo to fakt neví (což by jsem se nedivilvyosek píše:Co kontaktovat firemniho IT technika, ktery je za to placen at se na to podivamatastol píše:jenom dodám je to pracovní PC) Nevim je to divné DivX, avi ... všechno jde ale DVD prostě ne
Měli jsme tam PowerDVD ten fungoval, ale ten je na nelegalní licenční číslo
což není dobré protože sem tam máme audit na software. A pořad to odistalovávat .... však to znáte
Doma jede vše v pohodě, ale na tom zasraném firemním PC ne!!!tuvok07 píše:VLC že nepřehraje DVD? Odkdy?
Jak jsem jiz psal, nehodlame suplovat praci placenych IT techniku ve firme - neni to jen z me hlavy, ale i stavime se tak k tomu jako forummatastol píše:Doma jede vše v pohodě, ale na tom zasraném firemním PC ne!!!tuvok07 píše:VLC že nepřehraje DVD? Odkdy?
riffman píše:delame to tady vsichni zadarmo a z presvedceni a nehodlame tady podporovat lidi, co si servisem vypocetni techniky vydelavaji