Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

Windows media player

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
matastol
Návštěvník
Návštěvník

Windows media player

#1 Příspěvek od matastol »

Mám takový problém, ve WMP mi nejde přehrát DVD vždy to vyhodí tuhle hlášku. Přitom v PowerDVD to jede bez problémů. Neví někdo kde je zakopaný pes?? :) Dík

Obrázek

filip544
3. Stupeň Varování

Re: Windows media player

#2 Příspěvek od filip544 »

Co máš za OS?

Pokud máš na PC kodeky,odinstaluj je a nainstaluj tohle http://www.slunecnice.cz/sw/k-lite-codec-pack/ .

matastol
Návštěvník
Návštěvník

#3 Příspěvek od matastol »

OP sytém mám XP, jenom dodám je to pracovní PC, těma kodekama no nevim ... už jsem nějaké vyzkoušel a nic pořád stejné. Doma používám pouze FFDShow MPEG-4 a vše hraje bez problémů, tak nevim. Je to divné?

filip544
3. Stupeň Varování

#4 Příspěvek od filip544 »

Program Windows Media Player nemůže přehrát video ve formátu DVD. Pravděpodobně bude nutné upravit nastavení zobrazení v systému Windows. Otevřete panel Zobrazení v Ovládacích panelech a snižte rozlišení a kvalitu barev.

Někde jsem četl, že je to tím, že Microsoft dal podporu pro přehrávání DVD jen do dražších verzí Windows Vista a že je k tomu potřeba nějaký DVD dekodér. Očekával jsem, že tak důležitou věc najdu v tomto balíku kodeků, ale asi tomu tak není, nebo je chyba někde jinde. Zkrátka DVD si nepřehraji.
Pokud by jste měl Win Vista tak bych věděl kde je zakopanej pes.Ale u XP nevím.
Zkuste tohle http://www.slunecnice.cz/sw/vlc-media-player/ .

cernohous13
VIP in memoriam
VIP in memoriam
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od cernohous13 »

Doporučení:
V průběhu léčení prováděj nové instalace a odinstalace jen na můj pokyn.
Důkladně prostuduj a proveď celou operaci podle mé odpovědi.
V případě nejasností se zeptej - vysvětlím Obrázek

-------------------------------------------------------------------------------------------------
> Podpora fóra <

vyosek
VIP
VIP

#6 Příspěvek od vyosek »

matastol píše:jenom dodám je to pracovní PC
Co kontaktovat firemniho IT technika, ktery je za to placen at se na to podiva :wink:
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."
Člen Obrázek od 1. února 2011.

matastol
Návštěvník
Návštěvník

#7 Příspěvek od matastol »

vyosek píše:
Co kontaktovat firemniho IT technika, ktery je za to placen at se na to podiva :wink:
No právě, to jsem zkoušel ale buď to prostě nechce spustit a dělá že neví nebo to fakt neví (což by jsem se nedivil :lol: ) Nevim je to divné DivX, avi ... všechno jde ale DVD prostě ne :!: Měli jsme tam PowerDVD ten fungoval, ale ten je na nelegalní licenční číslo :) což není dobré protože sem tam máme audit na software. A pořad to odistalovávat .... však to znáte :-(

Alfajk
4. Stupeň Varování

#8 Příspěvek od Alfajk »

to je takovej problem stahnout nejakej free preharavac? treba gom player,bs player,vlc player...

kozmen
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#9 Příspěvek od kozmen »

Zkuste tento codec-pack, je to nejlepší možný výběr "na trhu" (jde o poslední verzi a odkaz z oficiálního webu).

http://ftp.freenet.de/pub/filepilot/fpt ... 0_Mega.exe

Obsahuje všechny hlavní codecy, není potřebné při instalaci nic měnit a jen odklikat, ALE ve výchozím nastavení instalace je zvolena i instalace fanouškovské nádstavby na media player, ze starého media playeru - zvaný MEDIA PLAYER CLASSIC - HOME CINEMA. Pokud ho nechcete, tak zvolte při výběru codeců v rozbalovacím menu - bez přehrávače a pokračujte. Nicméně to doporučuji, s témto codec packem a přehrávačem už nikdy nebude mít žádný problém přehrát jakýkoliv soubor.

matastol
Návštěvník
Návštěvník

#10 Příspěvek od matastol »

Alfajk píše:to je takovej problem stahnout nejakej free preharavac? treba gom player,bs player,vlc player...
Problém to není ale VlC.., BSPla..., to DVD taky nepřehraje a navic WMP je součást windows takže by to byla nejlepší varianta. :(
Ještě vyzkouším nějaké kodeky a uvidím. Jinak dík za rady všem. :) Kdyby někdo na něco přišel budu rád. (Zajimavé, ale je že ten PowerDVD funguje a jinak zatím nic? to je divné)

tuvok07
Přítel fóra
Přítel fóra
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od tuvok07 »

VLC že nepřehraje DVD? Odkdy?
Albert Einstein: Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.

vyosek
VIP
VIP

#12 Příspěvek od vyosek »

matastol píše:
vyosek píše:
No právě, to jsem zkoušel ale buď to prostě nechce spustit a dělá že neví nebo to fakt neví (což by jsem se nedivil :lol: ) Nevim je to divné DivX, avi ... všechno jde ale DVD prostě ne :!: Měli jsme tam PowerDVD ten fungoval, ale ten je na nelegalní licenční číslo :) což není dobré protože sem tam máme audit na software. A pořad to odistalovávat .... však to znáte :-(
Nase forum tu funguje na bazi dobrovolnosti - Radci jsou zde ve svem volnem case a zadarmo a nehodlame suplovat praci nekoho kdo je za to placen...Pokud o to nejevi zajem, tak urcite ma nejake nadrizene, kam je mozno se obratit...
Navic podporu nelegalniho SW tu urcite take nelat nebudem...
"Kdo víno má a nepije,kdo hrozny má a nejí je, kdo ženu má a nelíbá, kdo zábavě se vyhýbá, na toho vemte bič a hůl, to není člověk, to je vůl."

matastol
Návštěvník
Návštěvník

#13 Příspěvek od matastol »

tuvok07 píše:VLC že nepřehraje DVD? Odkdy?
Doma jede vše v pohodě, ale na tom zasraném firemním PC ne!!!

vyosek
VIP
VIP

#14 Příspěvek od vyosek »

matastol píše:
tuvok07 píše:VLC že nepřehraje DVD? Odkdy?
Doma jede vše v pohodě, ale na tom zasraném firemním PC ne!!!
Jak jsem jiz psal, nehodlame suplovat praci placenych IT techniku ve firme - neni to jen z me hlavy, ale i stavime se tak k tomu jako forum
riffman píše:delame to tady vsichni zadarmo a z presvedceni a nehodlame tady podporovat lidi, co si servisem vypocetni techniky vydelavaji

tuvok07
Přítel fóra
Přítel fóra
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od tuvok07 »

Mno, takže asi takhle - pokud to doma jde a nejde to na pracovním PC, které je předpokládám firemní, tak nevím, proč bychom měli dělat práci za firemního servisáka. Pokud to neřeší, asi to k práci nepotřebujete.
Albert Einstein: Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.

Zamčeno