Problém s avastema nouzový stav
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Re: Problém s avastema nouzový stav
Tak teď už opravdu poslední dotaz:
Ma Aukru prodávají legální WIN XP na CD i s licenčním číslem - nový, nepoužitý. Pomůže mi to? Tím to vlastně legalizuju, jestli sem to pochopil správně
Ma Aukru prodávají legální WIN XP na CD i s licenčním číslem - nový, nepoužitý. Pomůže mi to? Tím to vlastně legalizuju, jestli sem to pochopil správně
No nevim jetli tomuhle verit, ja bych sel do renomovanych prodejcu, nejlepe primo microsoft...
i tam může prodávat renomovaný prodejce, vystaví fakturu a ručí za to. Já bych se toho zase tak nebál.vyosek napsal:No nevim jetli tomuhle verit, ja bych sel do renomovanych prodejcu, nejlepe primo microsoft...
Každopádně díky za pomoc
Nemate zac 
Přišel sem domů, odinstaloval avast a najednou mi to jede zase normálně. Tak kdyby měl po včerejší epizodce s avastem podobné problémy, tak toto je cesta.
P.S. WIN si stejně legalizuju, slibuju
P.S. WIN si stejně legalizuju, slibuju
Avast mel vcera problem s aktualizaci...
Zde muzeme
Zde muzeme
no ale když sem teď zkoušel ho znovu stáhnout a nainstalovat, tak sem měl ten problém zpátky. Zase sem to spustil jen v nouzovém režimu
Tak nevím, jestli mám zkusit jiný antivir ?
Tak nevím, jestli mám zkusit jiný antivir ?
vzhledem k nelegalnimu OS je tema
a prosim moderatory o 

Přispějete na provoz fóra?