Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
prosim o kontrolu logu ,nejdu otvarat internetove stranky
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: prosim o kontrolu logu ,nejdu otvarat internetove strank
Mám úplně ten samý problém, začalo to před pár minutami, takže problém bude podle mě v Avastu. Navíc teď nefunguje ani jejich fórum.
Založte si vlastní topic. Oba.
Albert Einstein: Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.
Já momentálně nic řešit nechci, jen konstatuji, že tento problém mám také (stejně jako mnoho jiných uživatelů po celém světě) 

mě teď jde spustit windows jen v nouzovým režimu 
A začalo to právě takhle

A začalo to právě takhle
Tak si založte topic a vložte do něj log z RSIT.
Albert Einstein: Jen dvě věci jsou nekonečné - vesmír a lidská hloupost. Tím prvním si ovšem nejsem tak jist.