Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz

BLUETOOTH HARDWARE

To, co se nehodí jinam..

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
soy0078
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

Re: BLUETOOTH HARDWARE

#31 Příspěvek od soy0078 »

Bohužel,pecku dostal opravdu kladívkem(to víte,byt v rekonstrukci,takže takovéto nářadí po ruce opravdu není problém a s nervama na pochodu...),jestli by ještě fungoval,tak to bych musel použít IAC záplatu,neboli izolepu,ta u nás ve fabrice spraví všechno...zkusit to můžu, hardware je stále na ponku :lol:Hlavně mě fascinuje to,že i bez ovladače BT peripheral device fungoval Nokia pc suit,ale Pc Companion pro Sony Ericsson už házel BSOD,dokonce stačilo vyndat adaptér z usb a hned naskočila modrá potvora...ČÍSLO 5 ŽIJE:jsem z toho daněk,par dratečku,pristroječku,mechanizmečku...Asi ho mám doma...

MiliNess
Přítel fóra
Přítel fóra

#32 Příspěvek od MiliNess »

Nokia Pc Suite patrně obsahuje nějaký ovladač BT a proto s ním uměla komunikovat.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde

soy0078
Vzorný návštěvník
Vzorný návštěvník

#33 Příspěvek od soy0078 »

To je možné,pro Sony Ericsson jsem instaloval z cd klasický Pc suit,ten bohužel nekomunikuje přes BT a jeho aktualizace je na PC Companion,ktarý asi nestojí ani za třiapůlku,omlouvám se,ale opravdu už jsem po těch BSODech neměl nervy... :?:

MiliNess
Přítel fóra
Přítel fóra

#34 Příspěvek od MiliNess »

Já to znám. Občas do něčeho taky seknu
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde

Odpovědět