Odvirování PC, zrychlení počítače, vzdálená pomoc prostřednictvím služby neslape.cz
"XP anti-virus 2011" - nefungují automatické aktualizace
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Re: "XP anti-virus 2011" - nefungují automatické aktualizace
Tak asi takhle:
V liště Rychlé spuštění spusť průzkumníka a podívej se, jaké písmeno má svazek se systémem (tam kde je složka Windows, Program Files atd.)
Pak Start->Programs->ERD Commander->System restore->Run ERDSystemRestore? - Yes->Enter Path of the windows - napiš X:\Windows (x je písmeno svazku, které jsi zjistil v průzkumníku) a Enter->Next->označ Roll back you like to do?->Next->najdi nějaký z posledních bodů obnovy (jeden by měl vytvořit přímo CF před tím, než to domršil)->Next->next a čekej, než se obnova dokončí.
Pak zkus nastartovat systém.
V liště Rychlé spuštění spusť průzkumníka a podívej se, jaké písmeno má svazek se systémem (tam kde je složka Windows, Program Files atd.)
Pak Start->Programs->ERD Commander->System restore->Run ERDSystemRestore? - Yes->Enter Path of the windows - napiš X:\Windows (x je písmeno svazku, které jsi zjistil v průzkumníku) a Enter->Next->označ Roll back you like to do?->Next->najdi nějaký z posledních bodů obnovy (jeden by měl vytvořit přímo CF před tím, než to domršil)->Next->next a čekej, než se obnova dokončí.
Pak zkus nastartovat systém.
Pokud jste s naší pomocí spokojeni, můžete nás podpořit. Informace zde
Tak to jsem zkusil, podle vseho to je porad C: takze jsem dal C:\Windows a najede mi system restore wizard... tam dam next ale pak se objevi chyba
microsoft visual c++ runtime library
program B:\temp\systemrestore.exe
this application has requested the runtime to terminate it in an unusual way. Please contact the aplications suport team for more information.
(na zacatku pri spusteni to teda pise jeste warning, neco ve smyslu at to nespoustim pokud nemam legalni licenci tpoho programu...)
microsoft visual c++ runtime library
program B:\temp\systemrestore.exe
this application has requested the runtime to terminate it in an unusual way. Please contact the aplications suport team for more information.
(na zacatku pri spusteni to teda pise jeste warning, neco ve smyslu at to nespoustim pokud nemam legalni licenci tpoho programu...)
Tak to zkusíme růčo:
Fáze 1
V průzkumníku si najeď do složky Windows\System32\Config a do nějaké složky přesuň soubory
Default.log
SAM
SAM.log
Security
Security.log
Software
Software.log
System
System.log
Ze složky c:\System Volume Information\_restore{XXXXXXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXXXXXXXXXX}\RPXXX\snapshot(vyber složku RP s nejvyšším číslem) překopíruj do složky Windows\System32\Config soubory
_REGISTRY_MACHINE_SAM (a přejmenuj na sam)
_REGISTRY_MACHINE_SECURITY (a přejmenuj na security)
_REGISTRY_MACHINE_SOFTWARE (a přejmenuj na software)
_REGISTRY_MACHINE_SYSTEM (a přejmenuj na system)
_REGISTRY_USER_.DEFAULT (a přejmenuj na default)
Fáze 2:
Stáhni toto, rozbal a zkopíruj do C:\
(tím budou doplněny do složek Windows, Documents and Settings a Program Files chybějící soubory, které CF odstranil)
Fáze 1
V průzkumníku si najeď do složky Windows\System32\Config a do nějaké složky přesuň soubory
Default.log
SAM
SAM.log
Security
Security.log
Software
Software.log
System
System.log
Ze složky c:\System Volume Information\_restore{XXXXXXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXXXXXXXXXX}\RPXXX\snapshot(vyber složku RP s nejvyšším číslem) překopíruj do složky Windows\System32\Config soubory
_REGISTRY_MACHINE_SAM (a přejmenuj na sam)
_REGISTRY_MACHINE_SECURITY (a přejmenuj na security)
_REGISTRY_MACHINE_SOFTWARE (a přejmenuj na software)
_REGISTRY_MACHINE_SYSTEM (a přejmenuj na system)
_REGISTRY_USER_.DEFAULT (a přejmenuj na default)
Fáze 2:
Stáhni toto, rozbal a zkopíruj do C:\
(tím budou doplněny do složek Windows, Documents and Settings a Program Files chybějící soubory, které CF odstranil)
mam, co mam udelat dal?
Teď zkuste nabootovat z disku 

Nepoužívejte COMBOFIX bez doporučení rádce, může dojít k poškození systému!
Vždy před odvirováním počítače zazálohujte důležitá data
Chcete podpořit naše forum? Informace zde

K zastižení jsem spíše v noci, mezi 21.-23. hodinou
Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.

Pokud máte nějaké dotazy, můžete mi napsat na email Motji(zavináč)forum.viry.cz.
huraaaaa huraaaaa funguje tooooo
za to mate u me flasku! Teda jestli pijete 
mam ted zkusit to obnoveni k nejakemu datu? vidim totiz ze stale nekolik veci nefunguje - zvukovka ani ovladani hlasu se vubec nenacetlo, nejdeme mi stale windows updates a ani IE (ne ze bych ho pouzival ale ty windows updates stranky se jinde nenactou) a taky mam ve spravci zarizeni kdrome te zvukovky vykricniky i u touchpadu (i kdyz ten funguje) a bluetooth (to nefunguje)

mam ted zkusit to obnoveni k nejakemu datu? vidim totiz ze stale nekolik veci nefunguje - zvukovka ani ovladani hlasu se vubec nenacetlo, nejdeme mi stale windows updates a ani IE (ne ze bych ho pouzival ale ty windows updates stranky se jinde nenactou) a taky mam ve spravci zarizeni kdrome te zvukovky vykricniky i u touchpadu (i kdyz ten funguje) a bluetooth (to nefunguje)
To obnovení systému z posledního bodu obnovy zkusit můžeš, eventuelně ty ovladače přeinstalujeme.
Uff, spadl mi kámen ze srdce
, já Vám říkala, že kolega je kouzelník
.
Ano, zkuste obnovu systému k datu, kdy pc fungoval normálně.
Nejlépe běžte do nouzového režimu a tam zadejte
Start - spustit
-do políčka zkopírujte
-enter
-vyberte bod obnovení
A budeme doufat, že to pomůže. Jinak by jste musel zkusit ručně opravit to, co nefunguje. Pak poprosím o nový log ze Rsitu. Já tu budu ještě chvilku a pak až večer

Ano, zkuste obnovu systému k datu, kdy pc fungoval normálně.
Nejlépe běžte do nouzového režimu a tam zadejte

-do políčka zkopírujte
Kód: Vybrat vše
%SystemRoot%\System32\restore\rstrui.exe
-vyberte bod obnovení
A budeme doufat, že to pomůže. Jinak by jste musel zkusit ručně opravit to, co nefunguje. Pak poprosím o nový log ze Rsitu. Já tu budu ještě chvilku a pak až večer

jeste jedna vec v tom system restore jak se mi ukaze ta tabulka kde ma byt kalendar s daty, tak vidim jen bilo
klikat se tam sice jakoze asi da ale kdyz nevidim na co tak je to blby 

I v nouzovém režimu?

Pokud s tím obnovením bude problém, přes Ovládací panely->Přidat odebrat programy zatím odinstalujte service pack 3, pak me opravnou instalaci a doladíme ty ovladače.
nejde ani v safemode viz příloha...
mám teda odisntalovat ten SP3, pak udelat co... tu opravu druhým R pres instalační CD ???
mám teda odisntalovat ten SP3, pak udelat co... tu opravu druhým R pres instalační CD ???
- Přílohy
-
- restore.jpg (125.73 KiB) Zobrazeno 1204 x
Ano, udělej to. Odinstaluj SP3 a IE8 (jestli máš), pak spusť tu opravnou instalaci.
Bude tam toho poškozeného daleko více, než aby se to dalo opravit ručně.
Pokud při inicializaci instalace dojde k BSOD, budeme muset přepnout mód řadiče disku.
Bude tam toho poškozeného daleko více, než aby se to dalo opravit ručně.
Pokud při inicializaci instalace dojde k BSOD, budeme muset přepnout mód řadiče disku.
tam nějak není možnost to odinstalovat 

- Přílohy
-
- sp3.jpg (171.19 KiB) Zobrazeno 1196 x
spuninst.exe mi ve slozce c:\windows\$NtServicePackUninstall$\spuninst\ chybi