Nachází se v adresáři Windows. Proces není spuštěn. Podle ESET SysInspector-u je stupeň rizika 6:Unknown.
Odkaz na analýzu Virustotal.com
Moderátor: Moderátoři
Děkuji za přístup a za obvinění... Domnívám se, že kdybych měl nepravou, ilegální verzi ESETu, nemohl bych kontaktovat s mým uživatelským jménem zákaznickou podporu ESETu při řešení mého předchozího problému: blokování adresy cloudfront.net. Mám original ESET Smart Security se zakoupenou licencí. Prve jsem měl Avast, ten mi ale nevyhovoval.Roli píše:Zdravím, tento softík je CRACK na Nod což zde na fóru nemáme vůbec rádi, protože s nelegálním software se nezabíváme.
Tak že ho doporučuji odinstalovat a pořídit si nějaký free antivir.
Takže ho můžu s klidem odstranit?Pavuk29 píše:Vdaka, prislo mi to, tento subor urcite nie je sucastou OS. Je to malware
V tom případě se omlouvám, ale reakce: "Tak že ho doporučuji odinstalovat a pořídit si nějaký free antivir." jakoby dávala najevo tvoji doměnku (přesvědčení), že mám nelegální ESET (trochu neprofesionální přístup). To mě trochu zarazilo, ale to nebudeme řešit...Roli píše:Nikdo tě z ničeho neobvinil, pouze jsem konstatoval na základě tvých info o co jde.
Roliho za pracu pre forum nik neplatiN3S4 píše:...(trochu neprofesionální přístup). ...
Profesionální přístup nemá nic společného s nějakým honorářem. Měl by ho mít jako prioritu číslo jedna každý, kdo chce veřejně vystupovat před lidmi, pomáhat jim a jednat s nimi.Pavuk29 píše:Roliho za pracu pre forum nik neplatiN3S4 píše:...(trochu neprofesionální přístup). ...
Za mna NZC. Avast mi ten exac tak kvalitne zozral, kym som tu nebol, ze mi ani v truhle kosti z neho neostali.N3S4 píše: Profesionální přístup nemá nic společného s nějakým honorářem. Měl by ho mít jako prioritu číslo jedna každý, kdo chce veřejně vystupovat před lidmi, pomáhat jim a jednat s nimi.
Jinak PC šlape jak hodinky, děkuji za pomoc.