Blokovaná adresa Cloudfront.net
Moderátor: Moderátoři
Pravidla fóra
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Pokud chcete pomoc, vložte log z FRST [návod zde] nebo RSIT [návod zde]
Jednotlivé thready budou po vyřešení uzamčeny. Stejně tak ty, které budou nečinné déle než 14 dní. Vizte Pravidlo o zamykání témat. Děkujeme za pochopení.
!NOVINKA!
Nově lze využívat služby vzdálené pomoci, kdy se k vašemu počítači připojí odborník a bližší informace o problému si od vás získá telefonicky! Více na www.neslape.cz
Vážení uživaterlé!
Ve dnech 4. - 6-9.2026 budou někteříí naši členové na každoročním srazu fóra. Žádáme vás, abyste měli strpení, nemusí se na na řešení vašeho problému dostat hned. Děkujeme za pochopení.
Re: Blokovaná adresa Cloudfront.net
Chápu-li to dobře, je problém v programu?
- cernohous13
- VIP in memoriam

- Místo/Bydliště: Jablonec nad Nisou
- Kontaktovat uživatele:
To ti nedokážu říci, ale podle pravidel přijatých na tomto fóru se odmítáme zabývat opravou OS s cracknutým zabezpečením 
Doporučení:
V průběhu léčení prováděj nové instalace a odinstalace jen na můj pokyn.
Důkladně prostuduj a proveď celou operaci podle mé odpovědi.
V případě nejasností se zeptej - vysvětlím
-------------------------------------------------------------------------------------------------
> Podpora fóra <

-------------------------------------------------------------------------------------------------
> Podpora fóra <
Taky se mi to děje, ráno ještě nic a odpoledne zapnu pc a na každé stránce mi to vyskakuje. ESET craknutý nemám, nedávno jsem si prodlužovala licenci.
- cernohous13
- VIP in memoriam

- Kontaktovat uživatele:
effy
prosím o založení nového téma
prosím o založení nového téma
Doporučení:
> Podpora fóra <

> Podpora fóra <
Myslím že to můžeme ukončit po odinstalování ESETu už se dotaz na to IP neodesílá
- cernohous13
- VIP in memoriam

- Kontaktovat uživatele:
Josee
Tak fajn, jen při problémech příště založ vlastní téma s popisem problémů a vlož log RSIT - http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?f=13&t=105895
někdo se tě ujme a poradí.
Tak fajn, jen při problémech příště založ vlastní téma s popisem problémů a vlož log RSIT - http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php?f=13&t=105895
někdo se tě ujme a poradí.
Doporučení:
> Podpora fóra <

> Podpora fóra <
-
meteorolog
- Vzorný návštěvník

- Místo/Bydliště: Pardubice
omlouvám se za vstup - řešení je zřejmě zde: http://www.viry.cz/forum/viewtopic.php? ... 0&start=15
Ten istý problém. FireFox 4 (čisto novo naištalovaný). ESET Smart Security na hocijakej URL blokuje Cloudfront.net. CHrome a IE prehliadače to nerobia. Ani starší Firefox 3.5.
Na dotaz na podporu ESETu prišla odpoveď:
Vážený zákazník,
Vymazte subor "BHO.dll" -> subor by sa mal nachadzat v jednom z tychto umiestneni:
"%LOCALAPPDATA%\Browser Plugin\BHO.dll"
"%LOCALAPPDATA%\gameplaylabs plugin\BHO.dll"
Potom restartujte pocitac. Ak by problem pretrval........
Našiel som súbor, vymazal, reštartoval PC a hľa problém stále trvá. Po troche rozmýšľania som ešte našiel v DOPLNKOCH plugin "gameplaylabs" ktorý bol zapnutý.
Po odinštalovaní pluginu GAMEPLAY (stačilo aj zakázať) Problém zmizol!!!
Aj keď mi vlastne vôbec nie je jasné, kde sa v čistej inštalácii FF 4, našiel taký plugin, keď som ho nikde inde nemal.
Vážený zákazník,
Vymazte subor "BHO.dll" -> subor by sa mal nachadzat v jednom z tychto umiestneni:
"%LOCALAPPDATA%\Browser Plugin\BHO.dll"
"%LOCALAPPDATA%\gameplaylabs plugin\BHO.dll"
Potom restartujte pocitac. Ak by problem pretrval........
Našiel som súbor, vymazal, reštartoval PC a hľa problém stále trvá. Po troche rozmýšľania som ešte našiel v DOPLNKOCH plugin "gameplaylabs" ktorý bol zapnutý.
Po odinštalovaní pluginu GAMEPLAY (stačilo aj zakázať) Problém zmizol!!!
Aj keď mi vlastne vôbec nie je jasné, kde sa v čistej inštalácii FF 4, našiel taký plugin, keď som ho nikde inde nemal.
Peníze neučiní nikoho šťastným, ale radši budu naříkat v Mercedesu než v autobuse 
*********************************************************************************************************
optimalizácia techniky kovania na skleníkoch sa v zásade líši od kovania na počítačoch
*********************************************************************************************************
optimalizácia techniky kovania na skleníkoch sa v zásade líši od kovania na počítačoch
Ešte ukážem kde sa ten plugin vypína:
NASTROJE > DOPLNKY
NASTROJE > DOPLNKY
Peníze neučiní nikoho šťastným, ale radši budu naříkat v Mercedesu než v autobuse 
- Caroprd111
- VIP

- Místo/Bydliště: Třebíč
- Kontaktovat uživatele:

Přispějete na provoz fóra?